Sport

SCM Râmnicu Vâlcea, replică după atacul lui Per Johansson: “A găsit CSM pe locul 2 și nu l-a mai lăsat din mână până a fost oprit campionatul”. Exclusiv

26.05.2020 | 17:32
SCM Ramnicu Valcea replica dupa atacul lui Per Johansson A gasit CSM pe locul 2 si nu la mai lasat din mana pana a fost oprit campionatul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Per Johansson nu a plecat de la CSM București înainte să îi ironizeze pe rivalii de la SCM Râmnicu Vâlcea, echipă desemnată de Consiliul FRH pentru participarea în Liga Campionilor, după înghețarea sezonului. Iar răspunsul formației vâlcene nu a întârziat să apară. 

SCM Râmnicu Vâlcea, replică după atacurile lui Per Johansson: “A găsit CSM pe locul 2 și nu l-a mai lăsat din mână până a fost oprit campionatul”

Președintele echipei SCM Râmnicu Vâlcea, Florin Verigeanu, a trimis pentru FANATIK un drept la replică după declarațiile lui Per Johansson, care a fost antrenorul secund al CSM-ului în a doua parte a sezonului:

ADVERTISEMENT

“Nu îl înțeleg pe domnul Per Johansson de ce este supărat. Păi când a venit în România a găsit CSMB-ul pe locul II și nu l-a mai lăsat din mână până când a fost oprit campionatul. Nu are de ce să fie supărat pentru că locul II nu i-a fost amenințat mai deloc.

Din 18 etape, echipa dumnealui a fost pe locul II în 17 etape. Îl informez pe secundul de la CSMB că dacă traducătorii lui nu își băteau joc de el și îi traduceau exact ce am cerut noi, ar fi înțeles că din contra nu am cerut titlul, ci am cerut doar să se respecte Regulamentele FRH în vigoare.

ADVERTISEMENT

Despre afirmațiile făcute că noi suntem de fapt pe locul II, pot să spun că probabil nu se simțea prea bine când citea și vedea clasamentul ca prin vis. Deh…consecințele. Dar să stea liniștit pentru că îi voi trimite și lui un tricou cu locul I, cum le vom da fetelor și celor care au contribuit la acest rezultat al echipei.

Pe această cale, îl asigur pe domnul Per Johansson, pentru liniștea lui, că nu sunt nepotul domnului președinte și nici al domnișoarei secretar general. În rest, îi urez succes secundului, secundului lui.

ADVERTISEMENT

Cu respectul cuvenit,
Florin Verigeanu”

Felicitări domnilor Florentin Pera și președintelui Florin Verigeanu de la Râmnicu Vâlcea care au strigat cel mai tare și au câștigat

Contractul lui Per Johansson cu CSM București expiră la finalul lunii mai și nu va continua cu formația din Capitală. Antrenorul suedez a comentat pentru FANATIK decizia din finalul sezonului prin care s-a decis înghețarea sezonului:

“Handbalul, sportul nostru frumos, este abuzat încontinuu și nepotismul câștigă mereu în final. Felicitări domnilor Florentin Pera și președintelui Florin Verigeanu de la Râmnicu Vâlcea care au strigat cel mai tare și au câștigat. Cred că e fantastic să obții un titlu chiar dacă toată lumea știe că ești pe locul doi”, a spus Per Johansson pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Relațiile dintre Per Johansson și SCM Râmnicu Vâlcea sunt foarte reci de la ultimul meci direct, disputat pe 11 martie. Atunci, Johansson a intrat într-un conflict cu Florentin Pera, antrenorul Vâlcei și cei doi au fost la un pas de bătaie, fiind despărțiți cu greu de staff-urile celor două echipe.

  • 1 mai 2020 este data la care expiră contractul lui Per Johansson cu CSM București
  • 3 mandate pe banca CSM-ului a avut Johansson (două ca principal, unul ca “secund”)
ADVERTISEMENT