Sport

SCM Râmnicu Vâlcea – Savehof 28-20 în EHF Champions League. Victorie! Campioana României se califică în sferturi

29.02.2020 | 15:40
SCM Ramnicu Valcea  Savehof 2820 in EHF Champions League Victorie Campioana Romaniei se califica in sferturi
ADVERTISEMENT

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Savehof are loc sâmbătă, 29 februarie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul penultimei etape a grupei principale B din Liga Campionilor. Vâlcencele au nevoie de victorie pentru a atinge un obiectiv excelent pentru prima participare după o absenţă de şase ani din Europa, calificarea în sferturi de finală. VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE.


UPDATE, ora 16:30/ SCM Râmnicu Vâlcea a învins Savehof și a obținut, matematic, calificarea în sferturile de finală ale EHF Champions League, cu o etapă înaintea finalului fazei grupelor. În ultima partidă din grupe, campioana României întâlnește Gyor.

ADVERTISEMENT

Min. 60/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 28-20

Min. 55/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 26-20

Min. 50/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 24-17

Min. 45/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 21-16

Min. 40/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 20-14

Min. 35/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 19-13

Min. 30/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 16-10

Min. 25/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 14-9

Min. 20/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 12-7

Min. 15/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 8-5

Min. 10/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 5-5

Min. 5/ Râmnicu Vâlcea – Savehof 2-3


SCM Râmnicu Vâlcea – Savehof Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Savehof se joacă sâmbătă, 29 februarie, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor Traian din capitala judeţului Vâlcea şi este transmisă în direct la televizor pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 3 şi Look Plus. Totodată, puteţi apela şi la varianta de acces pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Înaintea acestui meci SCM Râmnicu Vâlcea ocupă locul 4, cu 5 puncte, având în urmă pe Krim Ljubljana, 3 puncte şi Savehof, 2 puncte. Ceea ce înseamnă că este suficientă victoria în faţa suedezelor sâmbătă pentru deschiderea şampaniilor.

ADVERTISEMENT

Savehof e văzută ca victimă sigură

Pentru că Ljubljana joacă la Brest şi are şanse sub 1 la sută de a lua măcar un punct şi chiar dacă ar produce o mare surpriză dacă Vâlcea bate rămân cele două puncte în faţă şi rezultatele directe: victorie şi egal.

În mod normal partida cu Savehof nu trebuie să constituie un examen greu pentru fetele pregătite de Florentin Pera, pentru că în faţa lor se va afla lanterna roşie a grupei. Însă e bine de ştiut că singurele două puncte au fost obţinute în deplasare, la Ljubljana, acolo unde Vâlcea a trebuit să se mulţumească doar cu egalul.

ADVERTISEMENT

Nu sunt probleme majore de lot

Vâlcea a câştigat categoric prima dispută cu Savehof, jucată în Suedia şi a demonstrat că este o echipă net superioară scandinavelor. A fost singurul succes reuşit pe teren străin în această ediţie de Liga Campionilor, dar unul care poate deveni cheia unei frumoase calificări.

Antrenorul Florentin Pera nu are probleme majore de lot înaintea acestei partide, grupul de jucătoare spaniole, care asigură forţa ofensivă a echipei, prezentându-se în condiţii optime din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Cea mai joasă cotă posibilă pentru victoria campioanei României

Tehnicianul campioanei României este însă foarte realist şi admite că singura şansă de a se reuşi ceva mai mult decât sferturile ar fi fost dacă în grupa principală A CSM Bucureşti ar fi încheiat competiţia pe primul loc. Atunci fetele sale s-ar fi putut bate de la egal la egal pentru o incredibilă întrare în Final Four.

Pentru casele de pariuri lucruile sunt foarte clare, atât de clare încât aproape că nici nu poţi paria pe victoria vâlcencelor, cotată la cea mai joasă valoarea posibilă, 1,01. Dacă Savehof ar produce drama cel care ar avea nebunia de a pune banii pe suedeze ar da lovitura, pentru că au o cotă de 17,00, pentru o mare surpriză.

ADVERTISEMENT