Nicio categorie

Meciurile la care ai INTERZIS! Îţi pot STRICA ziua

Meciurile de la Roland Garros şi amicalele internaţionale sunt la mare căutare în oferta zilei de pariere. Totuşi, două dintre ele ţi-ar putea aduce mari bătăi de cap, în ciuda cotelor...
26.05.2014 | 22:38
Meciurile la care ai INTERZIS! Îţi pot STRICA ziua
ADVERTISEMENT

Meciurile de la Roland Garros şi amicalele internaţionale sunt la mare căutare în oferta zilei de pariere. Totuşi, două dintre ele ţi-ar putea aduce mari bătăi de cap, în ciuda cotelor atractive acordate favoritelor.

GAEL MONFILS – VICTOR HĂNESCU 1.33 3.25
tenis, Roland Garros

ADVERTISEMENT

Francezul a avut mari probleme cu accidentările în ultimii doi ani, fapt ce l-a scos din elita circuitului profesionist. Se va juca pe Arena Centrală, astfel că presiunea va fi pe umerii săi, iar, dacă punem la socoteală şi înfrângerile venite în faţa lui Victor în ultimele două confruntări directe jucate pe zgură, avem toate şansele să asistăm la o eventuală surpriză.

FRANŢA – NORVEGIA 1.36 4.50 9.00
fotbal, amical

ADVERTISEMENT

Este primul meci din seria de amicale pe care Franţa le va disputa înainte de Cupa Mondială, astfel că Didier Deschamps ar putea utiliza întreg lotul. Mai mult, testul cu adevărat important pentru francezi vine abia la sfârşitul săptămânii, când vor întâlni naţionala Paraguayului. Un alt argument favorabil unui meci cu final neaşteptat ar fi că Norvegia a pierdut o singură dată în ultimele cinci dueluri directe cu Franţa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri