ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Scolari, urmaşul lui Tata Martino pe Camp Nou?

FC Barcelona are, aşa cum FANATIK v-a informat încă de acum o săptămînă, şanse mari să se despartă din vara viitoare de actualul antrenor, argentinianul Gerrardo ”Tata” Martino, chiar...
Autor: Sorin Dumitrescu | 26.12.2013 | 15:22
Scolari, urmaşul lui Tata Martino pe Camp Nou?
Felipe Scolari pare a le spune catalanilor să aibă răbdare pînă vara viitoare

FC Barcelona are, aşa cum FANATIK v-a informat încă de acum o săptămînă, şanse mari să se despartă din vara viitoare de actualul antrenor, argentinianul Gerrardo ”Tata” Martino, chiar dacă acesta ar urma să cîştige titlul sau mai multe trofee.

ADVERTISEMENT

Îl aşteaptă pe selecţionerul Braziliei pînă după Mondial

Motivele ţin mai degrabă de o anumită lipsă de rezistenţă în plan psihic a tehnicianului argentinian (foto) faţă de presiunea existentă permanent la un club de talia catalanilor şi de presiunea fanilor de pe Nou Camp, care mereu îi amintesc de calitatea jocului practicat de echipă pe vremea cînd pe bancă era Pep Guardiola. Preşedintele Barcelonei, Sandro Rosell, a luat imediat legătura cu actualul selecţioner al Braziliei, Felipe Scolari şi se pare că i-ar fi pbţinut promisiunea ca după turneul final al CM din vara viitoare să preia gruparea blaugrana.

ADVERTISEMENT

Gerardo-Martino-2078295

A fost cel mai bine plătit antrenor din lume la Buniodkor

ADVERTISEMENT

Ar fi a 20-a echipă din cariera de antrenor a globetrotterului Felipe Scolari, care la nivel de club în Europa a mai pregătit doar pe Chelsea şi pentru un an, 2009-2010, formaţia din Uzbekistan, Buniodkor, unde a lucrat cu Rivaldo ca jucător. Preţ de 18 luni ar fi urmat să fie cel mai bine plătit antrenor din lume, cu 17 milioane de euro, dar după un an a plecat la Palmeirad, după ce nu a reuşit să ajungă cu Buniodkor dincolo de grupele Ligii Campionilor Asiei. Totodată, cu Felipe Scolari pe bancă naţionala Portugaliei a pierdut acasă finala Euro 2004, în faţa Greciei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!