Carousel hot news

“Scorul este mincinos, a fost altceva. N-a fost uşor”

Internaţionalul Alexandru Măţel este mulţumit de accederea în semifinalele Cupei României şi recunoaşte că scorul nu este unul care reflectă realitatea din teren....
Autor: George Nistor | 03.12.2013 | 22:40

Internaţionalul Alexandru Măţel este mulţumit de accederea în semifinalele Cupei României şi recunoaşte că scorul nu este unul care reflectă realitatea din teren.

“Nu a fost un meci uşor, am întîlnit o echipă tînără, ambiţioasă. Scorul e puţin mincinos, a fost altceva. Fiecare partidă este foarte importantă pentru noi. Orice adversar vom întîlni, nu este unul accesibil, important e că am ajuns pînă aici. Ne simţim capabili să ne batem la titlu”, a spus Măţel la Sport.ro.

“Mă bucur pentru acest succes, am egalat performanţa de anul trecut. Am avut o repriză la discreţia noastră, în a doua ne-am relaxat, puteam să primim gol, una peste alta, victoria nu poate fi pusă la îndoială. Pînă la meciul cu Steaua mai avem meciuri cu care să ne pregătim bine, Vasluiul e pe o pantă ascendentă. Băieţii sunt dornici să joace, să se impună pe teren şi să cîştige”, a declarat Daniel Isăilă, antrenorul Astrei, după meci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!