Fotbal international

Scoruri uluitoare în preliminariile CM 2022 din America și Asia. Cu cât au bătut Canada și Japonia. Video

30.03.2021 | 16:54
Scoruri uluitoare in preliminariile CM 2022 din America si Asia Cu cat au batut Canada si Japonia Video
ADVERTISEMENT

Două rezultate incredibile s-au înregistrat în meciurile disputate în data de 30 martie în preliminariile pentru CM 2022, din Asia și America. Insulele Cayman – Canada 0-11 și Mongolia – Japonia 0-14 au fost „masacrele”.

Vedeta lui Bayern Munchen, Alphonso Davies, a reușit să marcheze și el două goluri pentru canadieni, în vreme ce Minamino, fotbalistul împrumutat de Liverpool la Southampton a marcat o dată pentru japonezi.

ADVERTISEMENT

Și duminica trecută au avut loc câteva scoruri incredibile în calificările din zona Americii Centrale și de Nord. Toate cele șase partide disputate în data de 28 martie s-au încheiat cu victorii ale oaspeților, iar dintre echipele gazde doar una a marcat!

Scoruri uluitoare în preliminariile CM 2022 din America și Asia. Canada și Japonia au distrus Insulele Cayman și Mongolia

S-a marcat ca la anternament în meciurile disputate în preliminariile CM 2022 în noaptea de 29 spre 30 martie. Insulele Cayman au organizat la Bradenton, în Statele Unite ale Americii, meciul contra Canadei, iar oaspeții nu au avut milă și au câștigat cu 11-0. Fotbalistul care are și origini românești, Theodor Corbeanu, a fost titular la canadieni.

ADVERTISEMENT

La fel a fost și vedeta lui Bayern Munchen, Alphonso Davies. Fundașul a reușit o dublă, iar Canada este liderul grupei sale, cu 6 puncte după două partide. Echipa din America de Nord a câștigat cu 5-1 și prima partidă, contra statului Bermuda. Pe locul 2 este Suriname, care a învins cu 6-0 în Aruba și are tot șase puncte, după ce în prima etapă s-a impus cu 3-0 contra Insulelor Cayman.

Un scor și mai drastic decât cel izbutit de canadieni a fost înregistrat în Mongolia, la Chiba. Japonezii au câștigat cu 5-0 doar prima repriză, iar după pauză s-au gândit să mai marcheze alte nouă goluri! 0-14 scor final, iar echipa lui Hajime Moriyasu este lider în grupă cu 5 victorii din 5 și un golaveraj uluitor: 27-0.

ADVERTISEMENT

Show și în weekend. Șase meciuri, șase victorii ale oaspeților, un singur gol marcat de gazde

În noaptea de 27 spre 28 martie s-au disputat șase partide în preliminariile din America Centrală și de Nord, iar scorurile au fost de-a dreptul șocante. Niciun meci nu a fost câștigat de gazde care, mai mult, au înscris în total un singur gol! Dominica a spălat rușinea, înscriind în partida cu Panama.

În rest, nu doar că au fost doar victorii ale oaspeților, dar toate au fost la scoruri de maidan. Cu excepția meciului dintre Dominica și Panama, încheiat cu scorul de 1-2, nicio formație oaspete nu a câștigat la diferențe mai mici de trei goluri. Mai mult decât atât, două partide s-au încheiat cu scorul de 0-6. Lista completă a rezultatelor:

ADVERTISEMENT
  • Anguilla – Republica Dominicană 0-6;
  • Insulele Virgine Britanice – Guatemala 0-3;
  • Bahamas – Santa Kitts și Nevis 0-4;
  • Insulele Virgine – Antigua & Barbuda 0-3;
  • Aruba – Suriname 0-6;
  • Dominica – Panama 1-2.
ADVERTISEMENT