ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Cerniauskas, la Steaua? LICITAŢIE pentru vedetele Vasluiului!

FC Vaslui a rămas fără licenţă, iar  jucătorii îşi caută deja echipe. Cu evoluţii care le-au certificat valoarea, mulţi dintre fotbaliştii echipei moldovene au început tratativele cu...
Autor: Adrian Dumitru | 06.05.2014 | 15:33

FC Vaslui a rămas fără licenţă, iar  jucătorii îşi caută deja echipe. Cu evoluţii care le-au certificat valoarea, mulţi dintre fotbaliştii echipei moldovene au început tratativele cu alte formaţii, cei mai căutaţi jucători fiind Antal, Madson şi Cerniauskas.

ADVERTISEMENT

Cerniauskas, între CS U Craiova şi Steaua

Portarul lituanienilor de 25 de ani ţine, alături de Antal, prim planul site-urilor de sport. Pe lîngă Steaua, care doreşte să găsească un înlocuitor pe măsura lui Tătăruşanu, CS U Craiova doreşte neapărat să obţină semnătura portarului. Oltenii par să fi acaparat negocierile cu Cerniauskas şi au înaintat deja o ofertă către reprezentanţii jucătorului, Rotaru oferindu-i 250.000 euro anual şi un bonus de 100.000 la semnătură! “Sîntem singurii care au făcut o ofertă concretă pentru jucător, însă ştim cum decurg negocierile şi nu vom fi siguri de nimic pînă nu vom semna actele. Însă nu credem că dorinţa Stelei de a-l aconta pe Cerniauskas este reală. Dacă ar fi aşa, cred că nu avem şansă în faţa lor să obţinem semnătura fotbalistului”, au comentat oficiali ai lui CS U Craiova.

Cerneaskas_00000-660x400

Madson, spre Petrolul! Răzvan îl cere de urgenţă!

Henrique Madson, închizătorul de doar 22 de ani al Vasluiului, l-a încîntat pe Răzvan Lucescu, fostul selecţioner transmitîndu-le acţionarilor să facă tot posibilul pentru achiziţionarea brazilianului. “Madson nu are preferinţe salariale de nesuportat de către un club precum Petrolul. Totul depinde de cei de la club, dacă doresc să îi ofere jucătorului salariul dorit. Aproximativ 150.000 de euro anual şi 70.000 la semnătură”, au dezvăluit apropiaţi ai lui Madson.

ADVERTISEMENT

2.FOTBAL:FC PETROLUL PLOIESTI-FC VASLUI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (4.12.2013)

Balauru, dorit de CFR Cluj!

Cotat la 300.000 de euro de către transkermarkt.de, Ionuţ Balauru negociază intens cu CFR Cluj trecerea în Ardeal. Fundaşul central a fost unul dintre jucătorii cei mai constanţi în acest sezon, obligîndu-l pe Vasile Miriuţă să îl ceară de urgenţă la Cluj din următorul sezon, mai ales că la sfîrşitul campionatul va avea loc o remaniere totală a lotului.

1157 de minute a evoluat Ionuţ Balauru în acest sezon la Vaslui

ADVERTISEMENT

80 de mii de euro era suma la care era cotat Madson în momentul transferului său la Vaslui. În momentul de faţă, este evaluat la 700.000 euro.

FC Vaslui - Sparta Praga ionut balaur

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!