Fotbal intern

Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi la Rangers. “Jucătorul a vrut să rămână și a refuzat Lazio”

22.05.2020 | 16:34
Scotienii anunta transferul lui Ianis Hagi la Rangers Jucatorul a vrut sa ramana si a refuzat Lazio
ADVERTISEMENT

Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Tabloidul Daily Record este cel care oferă vestea mult așteptată de fanii de pe Ibrox Park, care ceruseră insistent pe conturile de socializare ale clubului să se facă toate eforturile pentru păstrarea românului.

Glasgow Rangers a putut face transferul lui Ianis Hagi după ce a semnat un contract de sponsorizare

Rangers a putut să realizeze acest transfer numai ca urmare a faptului că a încheiat, aproape neașteptat, un parteneriat de sponsorizare în valoare de peste 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Deținătoarea jucătorului, echipa belgiană Genk, a fost informată de oficialii clubului scoțian asupra deciziei de a acționa clauza în valoare de 5 milioane euro pentru transferul definitiv al românului, adus în iarnă, sub formă de împrumut.

Ianis a fost cel care a ales să rămână

Daily Record scrie că foarte mult în realizarea acestei operațiuni a contat decizia jucătorului, Ianis declarând ferm că dorește să rămână la Glasgow, unde se simte foarte bine din toate punctele de vedere și că refuză propunerea venită de la Lazio.

ADVERTISEMENT

În fața acestei dovezi de loialitate antrenorul lui Rangers, fosta vedetă a Angliei, Steven Gerrard, a cerut conducerii să oficializeze mutarea care va bucura toată suflarea alb-albastră.

Relații foarte bune între scoțieni și anturajul lui Ianis

“Conducerea lui Rangers are relații foarte bune și cu jucătorul, și cu agentul său dar și cu tatăl lui Ianis, cel care a fost marele fotbalist Gheorghe Hagi și a fost dorința comună de a se continua”.

ADVERTISEMENT

De altfel și cotidianul italian Corriere dello Sport-Stadio, care apare la Roma și pune evident accent pe cele două echipe din capitală, scrie că Ianis Hagi e capitol închis pentru echipa lui Simone Inzaghi, care l-a vrut mult pe român, dar în final a contat decizia luată de jucător.

Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi la Rangers. “Jucåtorul a vrut så råmână și a refuzat Lazio”

Scoțienii suspectează și o încercare de a obține profit din partea lui Rangers

Și totuși, în același Daily Record există un alt articol, al unui editorialist al publicației, care întreabă cum a reușit să treacă Rangers de la situația critică la a-și permite o asemenea achiziție.

ADVERTISEMENT

Michael Stewart își pune întrebarea dacă nu cumva această acțiune a lui Rangers, aproape imposibil de imaginat cu o săptămână în urmă, nu are alt scop, acela de a răscumpăra jucătorul pentru a-l putea vinde apoi cu un preț cel puțin dublu, de 10 milioane euro.

ADVERTISEMENT
Tags: