Fotbal intern

“Scriem istorie pentru România!” Vezi discursul din vestiar cu care i-am bătut pe galezi! Video

13.10.2018 | 22:13
Scriem istorie pentru Romania Vezi discursul din vestiar cu care iam batut pe galezi Video

România a învins cu 2 la 0 Țara Galilor și calificarea la Europeanul de tineret e o formalitate. Cum de au intrat așa de motivați pe teren elevii lui Mirel Rădoi? Nu e un secret. La vestiar se petrece minunea, ca și în meciul cu Bosnia. De data aceasta cel care a ținut discursul nu a mai fost portarul Ionuț Radu, ci prietenul și colegul său, George Pușcaș. Atacantul de la Palermo i-a motivat pe tricolorii mici. “Dacă am ajuns aici nu am ajuns degeaba, sută la sută, suntem cei mai buni”, așa a început discursul celui care a început ca rezervă partida de pe arena “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.

George Pușcas a intrat în minutul 66 și chiar avea să pună în practică ce a spus la vestiar. A arătat că ai noștri sunt cei mai buni. A marcat după numai 5 minute golul care a adus liniștea pentru tineretul lui Mirel Rădoi. La finalul meciului toată lumea a crezut că în vestiar discursul a fost ținut de căpitanul Ionuț Radu, dar acesta l-a lăsat pe George Pușcaș. “Noi batem aici și vom merge acolo să ne schimbăm carierele și nu doar, să scriem istorie pentru România.” i-a încurajat atacantul pe colegii săi, deși știa că nu va intra din primul minut.

România U21 e neînvinsă în grupă și are doar 4 goluri primite

Ionuț Radu a fost totuși cel care a încheiat discursul motivațional. Portarul celor de la Genoa e responsabil cu mobilizarea în vestiar. La ultimele meciuri ale tineretului, discursul goalkeeperului care a trecut pe la Inter Milano și-a atins de fiecare ținta. Tricolorii au intrat super motivați și acum sunt la un pas de calificarea la turneul final.

"Hai, Romania" se aude în vestiarul tricolorilor

"Scriem istorie pentru România!" s-a auzit în vestiarul tricolorilor U21. Hai să ne bucurăm împreună la Ploiești, pe arena "Ilie Oană", marți, 16 octombrie, de la ora 21:00.Ia-ți bilet la meciul cu Liechtenstein ? bit.ly/2CgaS7U #LuptamImpreuna

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Samstag, 13. Oktober 2018

România U21 are 3 meciuri importante câștigate la rând. Victoria cu 2-1 din Portugalia a schimbat cursul calificării. A urmat victoria cu Bosnia și Țara Galilor, iar la Ploiești, pe arena “Ilie Oană”, marți, 16 octombrie, de la ora 21:00, naționala are nevoie de măcar un egal pentru a oficializa prima calificare la un turneu final de tineret după 20 de ani de așteptare.

  • zero înfrângeri are România U21, într-o grupă cu Portugalia, Bosnia și Țara Galilor