Sport

Scrisoare deschisă a lui Marius Vizer pentru Federația Română de Judo: “O valoare incontestabilă a societății!”

11.12.2018 | 11:51
Scrisoare deschisa a lui Marius Vizer pentru Federatia Romana de Judo O valoare incontestabila a societatii

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființare, Federația Română de Judo a organizat, în perioada 7-9 decembrie, Campionatul European al Cluburilor, cu două competiții majore: Liga Campionilor și Liga Europei, atât la masculin, cât și la feminin.

Evenimentul sportiv s-a desfășurat la Sala Polivalentă și a constituit prilejul perfect pentru Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, să reitereze apăsat valorile acestui sport, în care crede cu toată ființa sa.

Marius Vizer alături de Vladimir Putin, un împătimit al judoului
Marius Vizer alături de Vladimir Putin, un împătimit al judoului

Scrisoare deschisă a lui Marius Vizer pentru Federația Română de Judo: “Spirit de transparență și bună guvernare”

Marius Vizer, românul care a ajuns în funcția supremă a judoului mondial acum 11 ani, a transmis un mesaj cu învățături conducătorilor Federației Române de Judo. Scrisoarea deschisă celebrează cei 50 de ani de activitate ai forului de la București și pune accentul pe latura socială importantă pe care acest sport olimpic o are în țara noastră, dar și pe valorile sale tradiționale.

“Stimați invitați și membri ai familiei judoului românesc și internațional,

Cu ocazia celei de-a 50- a aniversări a Federației Române de Judo, doresc să vă felicit pentru istoria glorioasă și rezultatele obținute și vă urez mult succes în continuare.

Felicitări tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea judoului românesc și au dus drapelul din generație în generație.  Judoul românesc a contribuit major și la dezvoltarea judoului mondial.

După 50 de ani de activitate, plină de eforturi, dedicație și sacrificii, dar si de realizări, este momentul să privim spre viitor într-un spirit de unitate și prietenie (una dintre valorile esențiale ale judoului), de transparență și bună guvernare.

Judoul nu este doar un sport olimpic, ci și o valoare incontestabilă a societății!

La multi ani și un viitor luminos!

Cu respect, Marius Vizer”, se arată în scrisoarea deschisă trimisă de șeful Federației Internaționale de Judo.