News

Scrisoare emoționantă pentru Raisa, din partea unei fetițe din Cluj. “Nu te-am cunoscut, dar vestea morții tale m-a întristat teribil”

Vestea morții copilei omorâte pe trecerea de pietoni de un polițist a întristat o țară întreagă. Deși nu o cunoștea, o fetiță din Cluj i-a scris acesteia o scrisoare emoționantă
16.01.2022 | 09:58
Scrisoare emotionanta pentru Raisa din partea unei fetite din Cluj Nu team cunoscut dar vestea mortii tale ma intristat teribil
ADVERTISEMENT

Copila omorâtă de polițist pe trecerea de pietoni a primit un mesaj din partea unei fetițe de 14 din Cluj. Deși nu o cunoștea pe Raisa, povestea ei a emoționat-o, așa că a simțit să îi trimită o scrisoare.

Scrisoare emoționantă pentru Raisa, din partea unei fetițe din Cluj

Raisa, fetița care a îndoliat o țară întreagă, a primit o scrisoare emoționantă din partea unei copile din Cluj. Cea din urmă a trimis un mesaj spre cer.

ADVERTISEMENT

“Dragă Raisa, 

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi. 

Cu toate acestea știu că acum acolo unde ești tu, în Rai, ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinții tăi nu mai trebuie să plângă și să fie triști fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri așa cum îmi doresc să te întâlnesc și eu. 

ADVERTISEMENT

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate și să îți ofere odihna veșnică. Și eu sunt de aceeași vârstă cu tine, iar de azi eu te vor considera prietena mea și îmi doresc să mă călăuzești pe mine și pe toți pe care îi iubești să facă tot ce e bine. 

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranța că te vom vedea odată și atunci vom fi cei mai fericiți. 

ADVERTISEMENT

Cu cel mai mare drag, Popa Isabella din Cluj”, este mesajul sfâșietor scris de o copilă îndurerată de plecarea Raisei de pe această lume.

Raisa, fetița călcată de un polițist pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată

Copila care a murit, după ce a fost călcată pe trecerea de pietoni de un polițist, a fost înmormântată sâmbătă, 15 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost condusă pe ultimul drum de familie, de colegii de la școală, precum și de oameni necunoscuți.

Chiar și cei care nu au apucat să o cunoască au fost îndurerați de povestea micuței și i-au transmis gândurile lor bune, precum a făcut și fetița din Cluj.

ADVERTISEMENT