News

Scrisoare sfâșietoare de la o fetiță, către cea care i-a dat viață: ”Pentru mami, care e în Rai!”

06.04.2019 | 19:18
Scrisoare sfasietoare de la o fetita catre cea care ia dat viata Pentru mami care e in Rai

O fetiță de doar 4 ani a emoționat o lume întreagă cu scrisoarea către mama sa care s-a stins din viață. Cea care a adus-o pe lume s-a luptat cu o boală necruțătoare care a răpit-o de lângă fiica ei. Ella, abia a învățat să scrie, iar, de 8 Martie, a scris o scrisoare care te face instant să lăcrimezi. ”Pentru mami care este în Rai. Te iubesc!”, a scris fetița, care s-a semnat foarte simplu, Ella, potrivit The Sun.

Scrisoare sfrâșietoare de la o fetiță către mama sa care s-a stins din viață

Poșta Regală britanică a descoperit o scrisoare atipică. Fetița de doar 4 ani a scris o scrisoare pentru mama sa care s-a stins din viață. O lume întreagă a fost în lacrimi la auzul cuvintelor. Mătușa fetiței a făcut scrisoarea publică.

Împărtășind povestea dulce pe social media, sora lui Jennifer, Linda Ross, a spus: “Este prima aniversare a mamei în Ray.” “Astăzi un tip străin de la Royal Mail și-a folosit timpul să răspundă și să facă o fetiță atât de fericită. “Fața ei a aprins cu cel mai mare zâmbet, arată doar oamenii uimitori din această lume. Nu pot să-ți mulțumesc destul”.

Ella, copila de 4 ani, a impresionat cu scrisoarea căre mama sa care s-a stins din viață
Ella, copila de 4 ani, a impresionat cu scrisoarea căre mama sa care s-a stins din viață

Un băiețel de 7 ani i-a scris o scrisoare tatălui său, aflat în Rai

“Cât timp am livrat scrisoarea ne-am dat seama de câteva lucruri. Am vrut să te contactăm direct pentru a-ți spune cum am reușit să o livrăm tatălui tău din Rai. A fost o provocare dificilă să evităm stelele și alte obiecte galactice în drumul către Rai. În orice caz să fii sigur că scrisoarea a ajuns la destinație.

Prioritatea noastră este ca fiecare client să aibă scrisorile livrate în siguranță și știm cât de important a fost pentru tine. Vom continua să facem tot ce putem pentru a duce scrisorile către Rai în siguranță”, a scris Sean Milligan, manager responsabil de corespondență din cadrul Royal Mail, după ce a văzut rândurile scrise de băiețel pentru tatăl său care a decedat.

Tags: