Fotbal international

Scrisoarea brazilianului Ronaldo, patronul lui Valladolid, pentru abonaţii clubului. “Vom ieşi mai puternici din asta”

26.04.2020 | 13:28
Scrisoarea brazilianului Ronaldo patronul lui Valladolid pentru abonatii clubului Vom iesi mai puternici din asta
ADVERTISEMENT

Cotidianul Marca a publicat emoţionanta scrisoare a brazilianului Ronaldo, patronul lui Valladolid, pentru abonaţii clubului. Prin acest gest sud-americanul, unul dintre cei mai buni jucători din istoria ultimului sfert de veac în lume, a căutat să fie cât mai aproape de fanii alb-violeţilor.

Mesajul brazilianului Ronaldo a mers la toţi abonaţii clubului

Mesajul care îl transmite fostul câştigător în două rânduri al Balonului de Aur suporterilor echipei este că vor ieşi mai puternici. “Mi s-a spus că nu voi mai putea merge niciodată. Vom ieşi mai puternici din asta”.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, deşi aflat în Brazilia, s-a arătat extrem de preocupat de tot ce se întâmplă la Valladolid, unde deţinând cel mai mare număr de acţiuni este ca şi patron, dar îndeplineşte, în acelaşi timp şi funcţia de preşedinte. Acum aşteaptă să vadă în ce condiţii se va reporni La Liga.

A trimis scrisoarea la 22.000 de abonaţi

El s-a arătat a fi foarte activ în privinţa măsurilor luate la Valladolid ca urmare a crizei financiare provocată de pandemia de coronavirus şi a fost chiar lăudat pentru că tot ce a făcut a fost din iniţiativa sa, fără a copia nimic de la alte cluburi.

ADVERTISEMENT

Gestul de a trimite această scrisoare la fiecare dintre abonaţii clubului a făcut chiar senzaţie, pentru că vorbim de un număr de 22.000 de misive expediate de preşedintele lui Valladolid!

Este foarte important spiritul colectiv

 “Dragă abonat, de săptămâni întregi mă tot gândesc la cea mai bună metodă cum să te contactez în aceste momente delicate de carantină și pline de vești proaste pentru noi toţi. În cele din urmă, am decis să vă trimit această scrisoare, cu care sper să puteți simți afecțiunea și considerația cu care am scris-o.

ADVERTISEMENT

De la casa mea la a ta. De la familia mea la familia ta, suntem despărțiți de distanța fizică, dar sunt convins că nu am fost niciodată atât de aproape. Empatia este ceea ce ne unește acum. Spiritul colectiv, responsabilitatea, umanitatea. Suntem în casele noastre pentru noi înșine, pentru cei pe care îi iubim, pentru toți cei pe care nici măcar nu îi cunoaștem și pentru cei care nu mai pot fi alături de noi.

Mulţumeşte fiecărui abonat în parte

Ne ajutăm reciproc, sporind această solidaritate în mai multe moduri.Vă scriu pentru a vă mulțumi că sunteţi aici, mai mult, acum, transformându-vă casa în cuvântul de securitate acasă. Pentru transformarea fiecărui moment în ceva memorabil pentru familia ta.

ADVERTISEMENT

Pentru răbdare, prudență și optimismul dvs., în ciuda tuturor dificultăților, provocărilor și pierderilor cu care ne confruntăm în aceste momente dificile.

A reuşit să se ridice după teribilele accidentări la genunchi

Fotbalul m-a învățat multe lucruri. Cel mai mare a fost depășirea oricăror probleme. Când am suferit prima și cea mai gravă accidentare la genunchi, au existat oameni care au spus că nu voi mai juca niciodată și că niciodată nu voi mai putea să mă plimb. Am simțit că propria mea viață mi-a fost luată.

În acele momente mi-au fost testate limitele și m-am luptat să schimb acele opinii și să le arăt tuturor că pot face ceea ce mi-am dorit cel mai mult. Au fost trei ani foarte grei de reabilitare, motivați de dorința de a simți tot ce puteam simți doar pe teren, cu mingea la picioare.

Momentul maxim, campion mondial în 2002 cu Brazilia

La final, a venit momentul, poate cel mai emblematic din întreaga mea carieră: în 2002, am fost, în Japonia, să joc o finală a Cupei Mondiale cu Brazilia. Marcarea a două goluri împotriva Germaniei. Pentru țara mea, titlul de campion de cinci ori; pentru mine, consacrarea întoarcerii mele.

Sunt sigur că și tu, când privești înapoi, îți vei aminti de câte ori te-ai ridicat, din toate bătăliile tale și de câte ori ai reușit să învingi, de-a lungul vieții tale, pentru a face imposibilul posibil și ajungeți acolo unde sunteți cine sunteți.

Îşi doreşte enorm reîntoarcerea fanilor în tribunele stadionului Zorrilla

Dacă această scrisoare vă ajunge astăzi, este pentru că, printre alegerile vieții mele, unul a fost Valladolid. Am ales și eu. Am fost și pasionat. Ca și tine, aștept cu nerăbdare revenirea la noi acasă. Închid ochii și mă gândesc la acea Zorrilla plină de oameni.

Este pasiunea care mă mișcă. În afara terenului, sunt încă motivat să depășesc toate provocările. Și personal, că am venit după tine în această familie alb-violetă, îți mulțumesc că ai fost alături de mine. Suntem împreună și vom ieși mai puternici din toate astea.”

Ne vedem curând! O îmbrățișare mare, Ronaldo Nazário

 

ADVERTISEMENT