Life

Scrisoarea lui Andrew Tate prin care declară război Justiției din România: „Nu vor reuși să mă distrugă”

Andrew Tate declară război autorităților din România! Din arest, a trimis o scrisoare în care s-a plâns de condițiile din închisoare.
25.01.2023 | 15:56
Scrisoarea lui Andrew Tate prin care declara razboi Justitiei din Romania Nu vor reusi sa ma distruga
Andrew Tate a declarat război autorităților din România. Foto: Inquam/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Andrew Tate nu mai suportă condițiile din închisoarea din România. Milionarul s-a plâns că este nevinovat, ținut în arest fără dovezi și că singurii săi prieteni sunt gândacii.

Andrew Tate, în război cu Justiția din România. Scrisoarea trimisă din închisoare

Andrew Tate și Tristan Tate au fost arestați în urmă cu o lună în România. Au fost puși sub acuzare pentru viol, trafic de persoane și crearea unui grup infracțional, însă aceștia afirmă că sunt nevinovați, cu toate că autoritățile le-au prelungit, pe 20 ianuarie, pedeapsa cu încă 30 de zile. 

ADVERTISEMENT

Între timp, „Cobra” a acuzat probleme de sănătate, iar mașinile de lux cu care se lăuda pe Twitter în fața activistei Greta Thunberg, au fost puse sub sechestru. 

Milionarul care ținea cursuri despre cum trebuie să te comporți cu o femeie găsește orice mijloace pentru a-și apăra numele.

ADVERTISEMENT

Din spatele gratiilor, a declarat război Justiției din România, despre care spune că nu există, și a trimis o scrisoare prin care s-a plâns de condițiile din Arestul Central din București.

„Primul meu mail din închisoare. Vă voi trimite zilnic lecțiile din închisoare, unde am ajuns pe nedrept. Ei încearcă să mă distrugă, m-au aruncat într-o celulă fără lumină”, și-a început Tate pledoaria.

ADVERTISEMENT

„Gândacii sunt singurii mei prieteni”

Mai departe, Andrew Tate a afirmat că în celula sa, singurii prieteni îi sunt gândacii, dar și că întotdeauna se poartă frumos și respectuos cu polițiștii cu care interacționează. Mai mult, milionarul susține că aceștia sunt conștienți de faptul că el este nevinovat.

„Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timpul nopții. Când gardienii mă duc și mă preiau din sala de judecată, mă comport foarte respectuos. Ei încearcă să-mi otrăvească sufletul. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături.

ADVERTISEMENT

Gardienii doar își fac treaba, au familii cărora trebuie să le pună mâncare pe masă. În perioadele grele, nu vă uitați manierele. Ei încearcă să-mi distrugă mintea de fier cu această închisoare nedreaptă”, a continuat Andrew Tate.

De asemenea, bărbatul de origine britanică le-a mulțumit tuturor care îl susțin în acest momente și și-a încheiat un mesajul cu anunț care vizează autoritățile de la noi din țară. Tate a promis că nu se va lăsa doborât indiferent de ce trebuie să suporte.

Respectul meu absolut pentru toți cei din jurul meu este actul meu de revoltă absolută. Nu vor reuși să mă distrugă. Gardienii știu că sunt nevinovat. Știu că e nedrept. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine”, a încheiat Andrew Tate.

ADVERTISEMENT
Tags: