Fotbal international

Scrisoarea lui Marcus Rashford de când avea 11 ani: „Unicul meu scop este să ajung fotbalist la Manchester United!”

15.11.2019 | 17:18
Scrisoarea lui Marcus Rashford de când avea 11 ani: „Unicul meu scop este să ajung fotbalist la Manchester United!”
Marcus Rashford. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mama lui Marcus Rashford a publicat o poză cu o scrisoare a fiului ei de când avea 11 ani și era junior la Manchester United, în care a scris că visează să ajungă fotbalist profesionist în echipa „diavolilor roșii”. În prezent, Rashford este titular în atacul lui United și este unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lotul lui Ole Gunnar Solskjaer.

Scrisoarea lui Marcus Rashford de când avea 11 ani

Marcus Rashford și-a dorit toată viața să fie fotbalist la Manchester United, iar mama lui a arătat scrisoarea pe care fiul ei a compus-o pe vremea când avea 11 ani și în care și-a trecut planurile de viitor: Sper ca viitorul meu să fie strălucit atât la școală cât și în afara ei, în special în cariera mea de fotbalist. Vreau să am un stil de viață diferit și să-mi fac familia fericită și mândră de mine. Am un singur scop în viață și anume să ajung un fotbalist profesionist, și sper că la Manchester United”.

„Călătoria mea este uimitoare. Am avut parte de multe experiențe și am trpit multe momente fericite alături de Manchester United. Am învățat foarte multe de când m-am născut până astăzi și sunt mândru de mine. Mulți copii și-ar dori să facă ceea ce fac eu și pentru a nu dezamăgi pe nimeni voi munci la fel de mult și de acum înainte. Vă mulțumesc tuturor, în special celor care m-ați ajutat în călătoria mea frumoasă. O să muncesc cât se poate de mult și o să fac tot ce îmi stă în putință pentru a deveni fotbalist profesionist”, a mai scris Rashford.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani a împlinit Marcus Rashford pe 31 octombrie

Ruptura dintre Rashford și fanii lui United

Fanii diavolilor roșii au avut derapaje rasiste la adresa lui Marcus Rashford, după ce a ratat un penalty în Premier League. Nu a fost singurul fotbalist care a avut parte de acest tratament din lotul „diavolilor roșii”, Paul Pogba a trecut prin aceleași momente, dar le-a lăsat și un mesaj fanilor lui Manchester United: „Strămoșii și părinții mei au suferit pentru ca generația mea să fie azi liberă, să muncesc, să iau autobuzul, să joc fotbal”.

„Insultele rasiste sunt ignorante și nu pot decât să mă facă mai puternic și să mă motiveze să lupt pentru următoarea generație”, a scris mijlocașul pe Twitter.

ADVERTISEMENT
  • 80.000.000 de euro este cota de piață a lui Marcus Rashford, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri