Fotbal intern

Scrisoarea primită de jucătorii Astrei Giurgiu de la patronul Ioan Niculae: „Altă soluție nu am găsit!”

11.04.2020 | 20:37
Scrisoarea primita de jucatorii Astrei Giurgiu de la patronul Ioan Niculae Alta solutie nu am gasit
ADVERTISEMENT

Jucătorii Astrei Giurgiu au primit o scrisoare de la Ioan Niculae, în care li s-a solicitat să-și reducă salariile, conform gsp.ro.

Jucătorilor Astrei li s-a solicitat să-și reducă salariile printr-o scrisoare de la Ioan Niculae

Ioan Niculae le-a transmis jucătorilor Astrei o scrisoare, prin care le-a solicitat să-și reducă salariile: 

ADVERTISEMENT

„Salut băieți! Cu privire la situația inedită în care ne aflăm, datorită suspendării tuturor activităților de orice fel, din cauza pandemiei cu Covid-19, încercăm să găsim o soluție pentru a rezolva problema situației financiare de la acest moment, astfel că propunem: 

  • pentru lotul de fotbaliști ce evoluează în liga 1, precum și a staff-ului tehnic, reducerea salariilor cu 50% începând cu luna Ianuarie 2020 și până în septembrie 2020, inclusiv, cu precizarea ca pentru lunile Ianuarie și Februarie să se plătească imediat. 
ADVERTISEMENT

Vreau să înțelegeți că doar astfel putem reuși să depășim aceste momente extrem de grele în care ne aflăm, fie că vorbim din punct de vedere sportiv sau uman. 

Vă rog să vă gândiți bine și să înțelegeți că altă soluție mai bună, în primul rând pentru voi și apoi pentru club, eu nu am găsit!”, s-a arătat în scrisoarea patronului Astrei.

ADVERTISEMENT
Scrisoarea primită de jucătorii Astrei de la Ioan Niculae. Sursă foto: gsp.ro
Scrisoarea primită de jucătorii Astrei de la Ioan Niculae. Sursă foto: gsp.ro

Ioan Niculae, furios după acuzațiile venite de la FIFPRO

Ioan Niculae a avut o reacțier furibundă după ce  FIFPro a acuzat Astra Giurgiu de șantaj: „Este cea mai mare bătaie de joc la care eu sunt supus. Vreau să îmi demonstreze cineva, public, că eu sau cineva din conducerea clubului meu i-am șantajat pe jucători.

Deși habar nu am cine sunt cei de la FIFPRO, îi rog să aducă dovezi pentru tot ce au afirmat. Eu nu am vorbit cu niciun jucător, iar singurul om din club care a vorbit de salarii cu băieții a fost Dani Coman”.

ADVERTISEMENT

„Vreau să știți de la mine că, în toate cazurile în care eu am avut discuții cu Dani Coman despre jucători, el mereu a ținut doar cu fotbaliștii. Voi credeți că Dani i-ar fi șantajat cu asemenea prostii pe jucători?

Voi credeți că Dani s-ar fi dus la jucători și le-ar fi vorbit despre un astfel de șantaj?”, a mai spus Ioan Niculae pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT