News

Scrisoarea sfâșietoare a unui băiețel de 9 ani pentru mama lui ucisă de ruși. “Voi fi bun, ca să vin la tine în Rai. Nu te voi uita niciodată”

Scrisoarea sfâșietoare a unui băiețel de 9 ani pentru mama lui ucisă de soldații ruși în urma invaziei. Micuțul i-a transmis celei care i-a dat viață că va încerca să fie un copil bun
16.04.2022 | 11:28
Scrisoarea sfasietoare a unui baietel de 9 ani pentru mama lui ucisa de rusiVoi fi bun ca sa vin la tine in Rai Nu te voi uita niciodata
Scrisoarea sfâșietoare a unui băiețel de 9 ani pentru mama lui ucisă de soldații ruși. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.
ADVERTISEMENT

O scrisoare cu adevărat sfâșietoare a apărut în mediul online. Un băiețel de numai 9 ani de zile i-a scis mamei lui, femeia fiind ucisă de soldații ruși.

Scrisoarea unui băiețel de 9 ani pentru mama lui ucisă de ruși

“Mamă, această scrisoare este un cadou pentru tine”. În acest fel a ales să-și înceapă mesajul Anatoly pentru mama lui împușcată de militarii lui Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor, tânăra a încercat până în ultima clipă să-și salveze copilul din calea războiului. Aceasta a fugit cu mașina din Hostomel, un oraș aflat la câțiva kilometri nord de Kiev.

Din nefericire, speranța Galynei de a avea o viață mai bună a fost curmată de un atac al rușilor, un atac ]n urm[ căreia femeia și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Anatoly, sau Tolya, așa cum îi spuneau apropiații, a fost salvat de alți oameni care fugeau din calea bombardamentelor.

Micuțul a ajuns la un adăpost, într-un subsol, acolo unde cei din jurul său au încercat să-l liniștească. Aflat în siguranță, copilul a pus pe hârtie mai multe gânduri.

ADVERTISEMENT

A scris pentru mama lui, o mamă pe care nu o va mai putea îmbrățișa niciodată, o mamă pe care a pierdut-o pentru totdeauna din cauza războiului.

Scrisoarea băiețelului, dar și detaliile tragediei au fost făcute publice pe rețelele de socializare de prezentatoarea TV ucraineană Katya Osadchaya.

ADVERTISEMENT

“Sufăr atât de mult… Copii, nu meritați această groază… Nu există putere să poţi supraviețui durerii unui copil”, este mesajul postat de aceasta

“Mamă. Această scrisoare este un cadou pentru tine de 8 martie. Dacă tu crezi că m-ai crescut degeaba, atunci te înșeli.

Mulțumesc pentru cei mai buni 9 ani din viața mea! Mulțumesc mult pentru copilărie! Ești cea mai bună mamă din lume. Nu te voi uita niciodată.

Sper că ești fericită în Rai și sper să mergi în Rai. Ne vom vedea acolo. Voi încerca să fiu un băiat bun, ca să vin la tine în Rai. Te sărut, Tolya!”, a scris băiețelul ucrainean

ADVERTISEMENT