Life

Scrisorile secrete ale prințesei Diana, scoase la licitație: ”Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Sunt în genunchi”

Scrisorile secrete ale prințesei Diana au fost scoase la licitație. Ce spunea despre divorțul de Regele Charles al III-lea, pe atunci prinț.
02.02.2023 | 22:35
Scrisorile secrete ale printesei Diana scoase la licitatie Trec printro perioada foarte dificila Sunt in genunchi
Cui trimitea scrisorile printesa Diana. Sursa foto: Daily Mail, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un număr de 32 de scrisori secrete ale prințesei Diana au fost scoase la licitație, de către casa britanică Lay’s Auctioneers. În acestea, Lady Di oferea detalii dureroase despre divorțul de Regele Charles al III-lea, fost prinț.

Scrisorile secrete ale prințesei Diana, scoase la licitație. Cui le trimitea și ce spunea despre divorțul de Regele Charles al III-lea

Prințesa Diana a trimis scrisorile bunilor ei prieteni Susie și Tarej Kassem. Printre rânduri, ea și exprima suferința și preciza că este ”în genunchi”.

ADVERTISEMENT

”Trec printr-o perioadă foarte dificilă, iar presiunea este serioasă și vine din toate părțile. Este prea dificil uneori să îți ții capul sus, iar astăzi sunt în genunchi și îmi doresc să termine cât mai repede deoarece posibilele costuri sunt enorme”, apare într-una dintre scrisorile lui Lady Di.

De asemenea, prințesa Diana menționa că toate convorbirile îi sunt înregistrate și că nu se gândea la faptul că divorțul îi va aduce atât de multă suferință.

ADVERTISEMENT

”Deoarece nu am un telefon mobil, este dificil să discutăm probleme personale, întrucât toate convorbirile mele sunt înregistrate. Dacă aș fi știut în urmă cu un an prin ce voi trece prin acest divorț, nu aș fi consimțit niciodată. Este disperat și urât.”, a mai scris prințesa Diana.

Ce se întâmplă cu banii de pe scrisori

Susie și Tarek Kassem vor dona banii din scrisori unor organizații caritabile, pe care de-a lungul vieții sale, Lady Di le-a sprijinit. Cei doi prieteni vor să strângă 111.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

De peste 25 de ani Susie și Tarek Kassem au avut strânse scrisorile, iar acum, în 2023, nu vor să le mai păstreze, deoarece este o responsabilitate pe care nu vor să o lase copiilor lor.

”Acum, în 2023, proprietatea acestor documente emoționante este o responsabilitate pe care familia Kassem nu dorește să o transmită copiilor sau nepoților lor.”, au precizat Susie și Tarek Kassem.

ADVERTISEMENT

În 2023, pe data de 31 august, se vor împlini 26 de ani de când prințesa Diana a murit. Ea și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină, în care se afla alături de iubitul ei, Dodi al-Fayed. Atunci, aceștia erau urmăriți de jurnaliști și încercau să scape.

Prințesa Diana a fost prima soție a Regelui Charles al III-lea, care până în 2022 a fost prinț. Căsnicia lor nu a fost una bazată pe prea multă dragoste și se spune că actuala soție a Regelui Charles, Camilla, i-ar fi fost acestuia amantă.

ADVERTISEMENT