Fotbal international

Se amână prezentarea lui Laurențiu Reghecampf la Al Ahli. Sondaje total nefavorabile antrenorului

28.03.2021 | 19:39
Se amana prezentarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Ahli Sondaje total nefavorabile antrenorului
ADVERTISEMENT

Antrenorul Laurențiu Reghecampf este foarte aproape să devină noul antrenor al lui Al Ahli, formația de pe locul 7 din Arabia Saudită. Dar prezentarea sa ar întârzia din cauza problemelor cu fanii. 

În vârstă de 45 de ani, Reghecampf ar avea ocazia să îl antreneze pe Alexandru Mitriță, dacă mutarea la Al Ahli se concretizează. Românul ar urma să fie tehnicianul saudiților până la finalul stagiunii actuale.

ADVERTISEMENT

Presa din Arabia Saudită a întrebat fanii dacă sunt de acord cu numirea românului, însă creditul de care se bucură Reghecampf este departe de cel al unui tehnician primit cu entuziasm de suporteri.

Se amână prezentarea lui Laurențiu Reghecampf la Al Ahli. Fanii nu îl vor!

Canalul Riyadiya TV a publicat pe rețeaua de socializare Twitter un sondaj prin care îi întreabă pe fanii lui Al Ahli dacă sunt încântați de ideea ca Laurențiu Reghecampf să fie noul antrenor al formației lor favorite.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, 56,8% dintre respondenți consideră numirea românului ca fiind o variantă inadecvată, în vreme ce 32,8% sunt de acord ca Reghecampf să fie numit antrenor. 10,3% dintre respondenți cred că ar trebui aleasă o altă variantă.

Așadar, antrenorul român se confruntă cu opoziția a 67,1% dintre suporterii care au răspuns în sondajul inițiat de canalul saudit de televiziune. Reghecampf ar urma să o antreneze pe Al Ahli până la vară.

ADVERTISEMENT

Nici presa din Arabia Saudită nu îl place

Vladan Mijlojevic a fost antrenorul saudiților până acum, dar sârbul a ajuns la cinci înfrângeri consecutive, iar performanțele sale sunt considerate a fi inacceptabile de către șefii grupării Al Ahli.

Drept urmare, Al Mowaten, citată de Digisport, anunță că Reghecampf este foarte aproape să semneze înțelegerea cu saudiții. Totuși, aceeași publicație susține că fostul tehnician al FCSB ar fi o soluție total nepotrivită.

ADVERTISEMENT

Clasată pe locul 7, Al ahli este la 13 puncte de prima poziție, ocupată de Al Hilal. În afară de Alexandru Mitriță, mai joacă pentru saudiți și fostul jucător al lui AC Milan, M’Baye Niang.

ADVERTISEMENT