Life

Se anunță o zi de luni plină de surprize pentru 2 zodii! Ce spune horoscopul zilei de 18 mai pentru toți nativii

17.05.2020 | 13:10
Se anunta o zi de luni plina de surprize pentru 2 zodii Ce spune horoscopul zilei de 18 mai pentru toti nativii
ADVERTISEMENT

Astrele transmit că două dintre cele 12 semne zodiacale se vor bucura de o zi de luni, 18 mai, plină de surprize. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte toți cei 12 nativi la început să săptămână.

Horoscop zilnic pentru luni: 18 mai 2020. Care sunt cele 2 zodii care se bucură de surprize

Berbec

Debordezi de energie, dar asta nu înseamnă că trebuie să o consumi pe toată. Păstrează forțe proaspete și pentru următoarele zile, vei avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Taur

Luni este o zi ideală pentru noi începuturi. Pune în aplicare ideile pe care le ai de atâta vreme, cu siguranță multe dintre ele se vor concretiza.

Gemeni

Partenerul de viață te surprinde cu o invitație pe placul tău. Poate fi vorba de bilete la trupa preferată sau o minivacanță într-un loc adorat de tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Rămâi cu picioarele pe pământ, nu te arunca în situații pe care nu le stăpânești. S-ar putea să ieși puțin cam șifonat și nu cred că asta-ți dorești.

Leu

Prima din săptămână începe cu multe sarcini la locul de muncă. Cere ajutorul colegilor dacă ai nevoie, nu te sfii. Spre finalul zilei vei termina tot.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu te mai coborî la nivelul celor care te rănesc și-ți doresc răul. Ar fi bine să nu le mai dai importanță și să-ți vezi de viața ta. Fii mai ignorant!

Balanță

Doi pași înainte, trei înapoi, cam așa arată viața ta. Nu te lăsa învins de greutăți și încearcă să vezi partea plină a paharului. Ai nevoie de mai mult optimism.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Astrele sunt de partea ta și-ți transmit numai lucruri bune și frumoase, pe toate planurile. Norocul îți surâde și vei rezolva multe sarcini complicate.

Săgetător

Ești terifiat de ceea ce s-ar putea întâmpla, dar dacă nu riști nu ai de unde să știi ce urmează. Poate ar fi cazul să fii puțin mai îndrăzneț, nu ai nimic de pierdut.

Capricorn

Te-ai săturat să asculți sfaturile celor din jur? Atunci pune piciorul în prag și alege viața pe care ți-o dorești, nu ce vor ceilalți pentru tine.

Vărsător

Scoate la suprafață rebelul din tine, nu mai ții închisă adevărata personalitate pe care o ai. Nu ține cont nimeni și nimic, fii tu însuți.

Pești

Banii sunt singura preocupare pe care o ai în clipa de față. Cu cât ai mai mult, cu atât cheltui mai mult și tot nu ai pentru lucrurile pe care le vrei.

ADVERTISEMENT