Sport

Se anunță o zi ușoară pentru pariori! Meciuri cu favorite certe la victorie la CM 2018

19.06.2018 | 23:15
Se anunta o zi usoara pentru pariori Meciuri cu favorite certe la victorie la CM 2018

Ziua de miercuri ne propune două dintre cele mai dezechilibrate meciuri pe care le putem vedea în faza grupelor. Până la jocurile naționalelor din Uruguay și Spania, ne delectăm însă cu un duel ce se anunță extrem de spectaculos: Portugalia – Maroc. 

Ce trebuie să știi despre Portugalia – Maroc

  • Portugalia a remizat 3-3 cu Spania în prima etapă din grupa B, în cel mai spectaculos meci de până acum la CM 2018. Lusitanii au condus cu 1-0 și 2-1 în prima repriză, dar au scăzut serios ritmul în partea secundă, când s-au chinuit să salveze un punct.
  • Cristiano Ronaldo a făcut un meci magnific, înscriind toate cele trei goluri ale Portugaliei, și a devenit favorit la câștigarea titlului de golgheter. Interesant este că Ronaldo a înscris în poarta Spaniei tot atâtea goluri câte marcase la precedentele sale participări de la Campionatul Mondial.
  • Maroc a dominat Iranul pe toată durata partidei în runda inaugurală, dar s-a trezit învinsă în prelungiri, după un autogol al lui Bouhaddouz.
  • Cum veștile proaste nu vin niciodată singure, marocanii l-au pierdut în acea partidă și pe Nordin Amrabat, care a suferit o contuzie. Acesta are șanse mici să evolueze miercuri.
  • Partida începe la ora 15:00.

ECHIPELE PROBABILE

Portugalia (4-3-2-1): Patricio; Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro; Carvalho, Moutinho, Mario; B.Silva, Guedes; Ronaldo

Maroc (4-1-4-1): Munir; S.Amrabat, Benatia, Saiss, Achraf; El Ahmadi; Belhanda, Harit, Boussoufa, Ziyech; El Kaabi

Portugalia – Maroc 1.67 – 3.70 – 5.70 (cote oferite de Casa Pariurilor)

Ce trebuie să știi despre Uruguay – Arabia Saudită

  • Golul marcat de Gimenez în minutul 89 al meciului cu Egipt a salvat debutul Uruguayului la această ediție a Campionatului Mondial.
  • Sud-americanii i-au dominat pe „faraoni”, dar nu și-au creat prea multe situații de gol, totul în condițiile în care Egipt nu a putut conta pe cel mai bun om al său, Mohamed Salah.
  • După ce am urmărit toate meciurile din prima etapă de la CM 2018, o singură întrebare ne macină gândurile: cine este mai slabă, Arabia Saudită sau Panama? Saudiții au jucat execrabil în fața Rusiei, pierzând cu 0-5.
  • Arabia Saudită a arătat în fața Rusiei un joc lent, previzibil și plin de greșeli. E greu de crezut că oamenii lui Jose Antonio Pizzi le pot face față uruguayenilor conduși de Suarez și Cavani, doi dintre cei mai buni atacanți ai lumii în momentul de față.
  • Partida începe la ora 18:00.

ECHIPELE PROBABILE

Uruguay (4-3-3): Muslera; Varela, Gimenez, Godin, Caceres; Nandez, Vecino, Bentancur, C. Rodriguez; L. Suarez, Cavani

Arabia Saudită (4-5-1): Alowais; Alburayk, Hawsawi, Ali Albulayhi, lshahrani; Aldawsari, Otayf, Alfaraj, Aljassam, Alshehri; Almuwallad

Uruguay – Arabia Saudită 1.18 – 7.50 – 16.00 (cote oferite de Casa Pariurilor)

Ce trebuie să știi despre Iran – Spania

  • Iran este surprinzătorul lider al grupei B, după 1-0 în fața Marocului. Desigur, sunt toate șansele ca această națională să nu mai ocupe prima poziție la finalul zilei.
  • În ciuda succesului, iranienii n-au jucat mare lucru, apărându-se aproape tot meciul în fața unei naționale cu mult inferioară Portugaliei și, mai ales Spaniei.
  • Ibericii au făcut spectacol în derby-ul grupei cu Portugalia, scor 3-3, revenind după ce au fost conduși în două rânduri pe tabelă. Jocul a fost unul solid, iar Spania își poate face deja calcule pentru „optimi”.
  • Deși Iran este liderul grupei, casele de pariuri îi oferă o cotă de 18.00 la câștigarea acestui meci, semn că bookmakerii așteaptă o mulțime de goluri marcate de Diego Costa și compania.
  • Partida începe la ora 21:00

ECHIPELE PROBABILE

Iran (4-2-3-1): Beiranvand; Hajisafi, Cheshmi, Pouraliganji, Rezaeian; Shojaei, Ebrahimi; Amiri, Ansarifard, Jahanbaksh; Azmoun

Spania (4-2-3-1): De Gea; Carvajal, Pique, Ramos, Alba; Busquets, Koke; Iniesta, Silva, Isco; Costa

Iran – Spania 18.00 – 7.00 – 1.18 (cote oferite de Casa Pariurilor)