Biletul zilei

Se anunță un weekend de foc la pariuri! Ce trebuie să joci

14.06.2019 | 08:14
Se anunta un weekend de foc la pariuri Ce trebuie sa joci

Ce trebuie să joci la pariuri în acest weekend găsești în articolul de mai jos, unde sunt analizate cele mai importante evenimente ale momentului.

În această noapte, de la ora 3:30, ora României, începe una dintre cele mai tari competiții ale acestei veri, Copa America. Pentru trofeu se luptă cele mai importante naționale din America de Sud, favorite fiind, ca de obicei, Brazilia și Argentina. În această ediție avem parte și de două prezențe exotice, ca să le spunem așa, naționalele din Japonia și Qatar. Chiar dacă l-au pierdut pe Neymar, brazilienii sunt favoriții caselor de pariuri să ridice trofeul. Mesii și coechipierii săi sunt cotați cu a doua șansă, dar mereu pot apărea surprize din partea unor naționale precum Columbia sau Chile. Pe tot parcursul turneului vei găsi cele mai interesante ponturi pe betmag.ro. Intră pe betmag.ro pentru ponturi pariuri.

Tot în această perioadă ne pregătim și de o competiție foarte așteptată în România, EURO U21, unde naționala noastră participă după o pauză de 21 de ani. Tricolorii fac parte dintr-o grupă foarte grea, cu Franța, Anglia și Croația. Elevii lui Mirel Rădoi debutează la această competiție pe 18 iunie, iar în faza grupelor așteptările există, mai ales că este considerată una dintre cele mai valoroase naționale din ultimii ani. Până începe Campionatul European U21, te invităm să urmărești cele mai tari ponturi pe betmag.ro. Mai multe detalii şi ponturi pariuri.

În fiecare zi găseşti cele mai bune meciuri din care să faci profit la pariuri la categoria Biletul Zilei.

Dacă nu este fotbalul sportul tău preferat, îți recomandăm să arunci un ochi și pe oferta de tenis. La puțin timp după ce s-a terminat Roland Garros, acum a venit rândul pregătirilor pentru un alt turneu de Mare Șlem, Wimbledon. Astfel, în aceste săptămâni toată suflarea tenisului s-a mutat pe iarbă, fie în Germania la Stuttgart, fie în Olanda la Hertogenbosch, fie în Anglia la Nottingham. Meciurile sunt foarte interesante, mai ales că putem urmări cine este în formă înaintea turneului de iarbă, așa că ne așteptăm să vedem rezultate interesante. În fiecare zi găsești ponturi de la aceste turnee pe betmag.ro, cât și cote speciale sau tipuri de pariuri mai puțin folosite. Intră acum pe betmag.ro pentru cele mai tari ponturi din tenis.

Pentru cele mai tari ponturi, analize, dar şi informaţii foarte importante despre cele mai importante meciuri găseşti pe betmag.ro.

De asemenea, eşti mereu la curent cu ultimele oferte din lumea pariurilor, cele mai interesante promoţii ale caselor de pariuri, dar şi la curent cu ultimele trenduri din acest domeniu şi cum poţi paria mai profitabil.

Intră în fiecare zi pe betmag.ro şi pariază ca un profesionist, cu ponturile oferite de specialişti care sunt la curent cu tot ce se întâmplă în lumea sportului.

Tags: