Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se aprinde derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. „În tur i-am bătut și cu penalty inventat pentru ei!” Rotaru știe cine a fost în camera VAR! Video exclusiv

Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Universitatea Craiova merge la victorie în partida din această rundă, cu FCSB.
18.02.2023 | 23:45
Se aprinde derbyul FCSB  Universitatea Craiova In tur iam batut si cu penalty inventat pentru ei Rotaru stie cine a fost in camera VAR Video exclusiv
Andrea Compagno a înscris din penalty pentru FCSB cu Universitatea Craiova, dar oltenii s-au impus 2-1. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins pe CFR Cluj, scor 2-0, etapa trecută, și încearcă să rămână aproape de Farul, liderul din SuperLiga. Pentru olteni urmează un nou meci extrem de important, pe terenul celor de la FCSB. Mihai Rotaru a reamintit la FANATIK SUPERLIGA că formația pe care o conduce s-a impus și în partida tur, în ciuda unui penalty acordat eronat, în opinia sa, pentru FCSB.

Mihai Rotaru vrea victoria Universității Craiova pe terenul lui FCSB, în următoarea rundă din SuperLiga: “I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei”

VEZI VIDEO AICI

“Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului.

ADVERTISEMENT

La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu VAR. De ce nu i-am bate din nou?”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Reamintea de victoria obținută de olteni în tur cu FCSB, scor 2-1.

Deși s-a arătat contrariat de decizia de a-l ierta de eliminare pe Malcom Edjouma în FC Voluntari – FCSB 1-2, Mihai Rotaru spune că nu se teme de arbitraj la derby-ul din următoarea rundă. Este convins că asemenea gafe nu se pot repeta, chiar dacă perechea Radu Petrescu / Marian Barbu pare să persevereze în comiterea de erori uriașe.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu se teme de arbitraj în FCSB – Universitatea Craiova, deși nu înțelege cum a scăpat Malcom Edjouma de eliminare la Voluntari.

Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare. Astfel de evenimente, să nu dai roșu, nu cred că se pot repeta pe parcursul unui campionat. Cu toate că înțeleg că aceeași brigadă, dar în situație inversă, cu Dan Petrescu (n.r. – Radu Petrescu) în camera VAR, au fost la U Cluj – Rapid, la acel penalty nedat”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Rotaru a avut o  replică foarte haioasă în momentul în care i s-a atras atenția că în camera VAR la U Cluj – Rapid a fost Radu Petrescu, nu Dan Petrescu. “Poate am zis intenționat Dan Petrescu în camera VAR. Nu, nu am fost atât de subtil. Trebuie să recunosc că a fost o greșeală neintenționată”, s-a amuzat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va juca pe terenul celor de la FCSB în etapa 26 din SuperLiga, dumiică, de la ora 20:00. În turul campionatului, în luna septembrie, Universitatea se impunea pe Ion Oblemenco, scor 2-1. Au marcat atunci Mitrea, din penalty, și Oaidă, autogol, pentru gazde. În vreme ce Compagno egala la unu dintr-o lovitură de pedeapsă acordată după o ciocnire în careu a aceluiași Compagno cu Bancu.

Universitatea Craiova o poate egala la puncte pe FCSB dacă o învinge în partida din etapa 26 din SuperLiga

Universitatea Craiova este pe locul 5 în SuperLiga, cu 44 de puncte, 11 mai puține decât prima clasată, Farul, care a bătut sâmbătă pe Petrolul. Și cu trei mai puține decât FCSB, adversara din partida de duminică. Pe locul 2 este CFR Cluj, cu 50 de puncte, în vreme ce locul 4 este ocupat de Rapid, cu 46 de puncte, după remiza cu Mioveni. Mai sunt cinci etape de disputat din sezonul regular, iar apoi se va merge în play-off, de unde nu vor lipsi aceste cinci echipe.

ADVERTISEMENT

Nu ratați emisiunea Fanatik SuperLiga pentru a fi la curent cu toate exclusivitățile din fotbalul românesc. O puteți urmări în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT