Sport

Se apropie demiterea lui Marius Croitoru de la FC Botoșani? Valeriu Iftime, declarație „acidă”: „Nu mai are ascultare! Pare că le știe pe toate!”

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a avut un discurs „acid” la adresa antrenorului Marius Croitoru, lăsând de înțeles că tehnicianul formației moldave ar putea fi schimbat în viitorul apropiat.
07.04.2022 | 11:26
Se apropie demiterea lui Marius Croitoru de la FC Botosani Valeriu Iftime declaratie acida Nu mai are ascultare Pare ca le stie pe toate
Valeriu Iftime, Patronul clubului FC Botoșani, a avut în ultima vreme mai multe critici la adresa antrenorului Marius Croitoru, lăsând de înțeles că tehnicianul formației moldave ar putea fi schimbat în viitorul apropiat
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru (41 de ani) a fost instalat pe banca celor de la FC Botoșani în vara lui 2019.

Valeriu Iftime, declarație „acidă” despre Marius Croitoru

Patronul echipei moldave recunoaște că între el și Marius Croitoru există o anumită „răceală”. Totodată, îl acuză pe tehnicianul Botoșaniului că „nu mai are ascultare” față de el și nu exclude posibilitatea ca acesta să fie demis.

„În general, presa nu greșește. Nu pot să spun că în cazul meu este o eră glaciară între mine și Marius Croitoru. Este o relație foarte corectă instituțional, dar parcă nu mai are aceeași căldură ca acum jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt controlabile, dar au o geneză a lor și anume că eu cred că Marius parcă nu mai are ascultare de nimeni și pare că le știe pe toate când îi dau sfaturi.

Eu am o anumită vârstă și experiență și încerc să-l atenționez și nu are nicio legătură cu rezultatele echipei, este pur și simplu construcția mea cu un om, cu un antrenor pe termen lung, dar eu cred că o vom pune la punct și lucrurile vor funcționa. Dacă Marius nu vrea să înțeleagă, o să vedem cum facem…”, a declarat Valeriu Iftime, la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Recent, Valeriu Iftime a dezvăluit că, după meciul cu Farul Constanța, l-a apelat pe Marius Croitoru, însă acesta nu i-a răspuns: „După meciul de la Constanța, eram așa de supărat și l-am sunat de vreo două ori, iar el nu mi-a răspuns. Nu există om care să nu-mi răspundă la telefon, pentru că eu nu am dușmănie cu nimeni, nu mă lupt cu nimeni”.

FC Botoșani a ratat calificarea în play-off, în aceste sezon de Casa Pariurilor Liga 1. În plus, echipa lui Marius Croitoru a suferit o înfrângere grea, scor 0-3, în fața Rapidului, principala contracandidată la primul loc din play-out.

ADVERTISEMENT

În acest moment, FC Botoșani se află pe locul 8 din play-out, cu 29 de puncte obținute. În următoarea partidă de campionat, moldovenii o vor întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat duminică, la ora 17:30.

  • 9,3 milioane de euro este cota lotului celor de la FC Botoșani