Fotbal international

Se apropie plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers?! ”A jucat prea puțin”

28.04.2021 | 16:45
Se apropie plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers A jucat prea putin
ADVERTISEMENT

Ultimul sezon al lui Ianis Hagi a fost unul excelent, în ciuda faptului că nu s-a impus ca titular la campioana Scoției, Rangers. Mai multe cluburi importante din Europa îl monitorizează pe internaționalul român, iar despărțirea de gruparea de pe Ibrox Park pare iminentă.

Presa din Scoția a anunțat și numele posibilei viitoare destinații a fiului lui Gică Hagi și a expus mai multe motive pentru care Ianis Hagi ar putea face obiectul unui transfer în această vară.

ADVERTISEMENT

Între cei care au comentat situația tânărului fotbalist român s-a numărat și fostul selecționer al Scoției, Alex McLeish. Acesta a insistat și asupra faptului că managerul lui Rangers, Steven Gerrard, nu este adeptul schimbărilor, ceea ce ar putea face ca Hagi să fie ”blocat” pe Ibrox Park.

De ce ar fi tentat Ianis Hagi să lase campioana Scoției

Ianis Hagi a bifat 42 de apariții în tricoul lui Rangers în acest sezon, în toate competițiile, a marcat 7 goluri și a livrat 12 pase decisive pentru coechipieri. Și totuși, românul nu este considerat un jucător de bază pentru campioana Scoției.

ADVERTISEMENT

”A fost folosit puțin în acest sezon. Au existat dubii în ceea ce-l privește la Genk, unde au crezut ca e doar un fotbalist OK, dar el e încă tânăr, iar pentru un fotbalist tânăr aș spune că a contribuit din plin în acest sezon.

Probabil că este nemulțumit pentru că n-a fost titular în mai multe meciuri sau pentru că n-a evoluat mai mult. Evident, Steven Gerrard are un plan de joc și este puțin reticent în a-l perturba prea mult”, notează platforma Iborx News, care îl citează pe Alex McLeish.

ADVERTISEMENT

Sevilla și Lazio sunt pe urmele lui Ianis Hagi

Presa din Scoția a preluat informația conform căreia ocupanta locului 4 în La Liga, FC Sevilla, s-a înscris în cursa pentru semnătura internaționalului român de 22 de ani.

Trupa andaluză este la doar trei puncte în urma liderului la zi din Spania și așteaptă orice pas greșit al principalelor candidate la titlu, Atletico Madrid, Real Madrid sau Barcelona, pentru a da lovitura. Ar fi doar al doilea titlu pentru Sevilla, după cel cucerit în 1946.

ADVERTISEMENT

A doua echipă care insistă pentru transferul lui Ianis Hagi este Lazio Roma. Aproximativ 15 milioane de euro par dispuși să ofere romanii pentru a-și asigura serviciile șeptarului lui Rangers.

ADVERTISEMENT