Life

Se aruncă zarurile în divorțul anului! George Burcea și Andreea Bălan, acuzații grave în proces

10.08.2020 | 14:20
Se aruncă zarurile în divorțul anului! George Burcea și Andreea Bălan, acuzații grave în proces
George Burcea îi declară război Andreei Bălan. Zarurile au fost aruncate. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut luni bune de când și-au spus adio și au luat-o pe drumuri separate, Georce Burcea și Andreea încă nu au divorțat oficial. În plus, șansele ca despărțirea să se producă pe cale amiabilă sunt aproape nule, mai ales de când artista și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, fratele cunoscutei prezentatoare TV.

Cel puțin așa susțin surse apropiate fostului cuplu, care relatează pentrucancan.ro că actorul ar pregăti o surpriză de proporții pentru data de 1 octombrie, când este programată prima înfățișare a procesului. Acuzat de infidelitate și un comportament nepotrivit, acesta are de gând să o „distrugă” pe mama fetițelor sale.

ADVERTISEMENT

La cât de înverșunați sunt amândoi, nu ne-ar mira să asistăm la un divorț de scurtă durată, presărat cu replici dure și răsturnări de situație. Cât despre o posibilă împăcare… ei bine, această variantă este demnă mai degrabă de filmele SF.

Andreea Bălan și George Burcea, divorț cu scântei. Actorul lansează acuzații dure

Mai concret, sursa citată anunță că George Burcea este gata să vină cu o pledoarie șocantă în fața instanței de judecată. Actorul va susține că fosta soție a jucat „la două capete”, el fiind cel înșelat, de fapt, în această relație.

ADVERTISEMENT

Din câte se pare, acesta ar lăsa de înțeles că relația cu Tiberiu Argint ar fi început chiar în timpul mariajului, când nimic nu anunța despărțirea celor doi. Chiar dacă mai sunt luni bune până la prima înfățișare a procesului, strategia pare deja „bătută în cuie”.

Ce a spus artista după despărțirea de fostul soț: „Simt nevoia să plâng”

Nu este ușor să fii un om puternic, pentru că da, toată lumea te admiră, dar a fi puternic aduce după sine și faptul că ai trăit și anumite lucruri destul de urâte și oamenii au așteptări de la tine.

În momentul în care ei știu că tu esti puternic, oamenii îți spun: «Lasă, că ai mai trecut prin asta, e ok, ești foarte puternică», dar sunt momente absolut normale în care și eu simt nevoia să plâng sau să fiu protejată. Așa am ajuns să mă protejez singură pe mine și pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

În continuare cred în dragoste. Eu nu am avut multe relații, iar la un moment data am fost numită ghinionistă în dragoste. Dacă ai două relații care eșuează nu cred ca poți fi catalogat asa.

De la 20 de ani până acum am avut trei relații – una pansament și două de lungă durată, stabile, cu sentimente profunde, care s-au terminat din diferite motive. Acest lucru nu înseamnă că un om eșuează, ci că pur și simplu, la un moment dat, oamenii respectivi nu se mai potrivesc și și-au dorit altceva.

Iar când un om face anumite lucruri pe care tu nu le accepți, nu înseamnă că ești părăsit, ci din contră, înseamnă ca tu nu accepți acea situație. În cazul meu, înseamnă că am avut coloana vertebrală, iar omul respectiv a trebuit să plece. Cred în dragoste în continuare și cel mai important lucru este să fiu și să rămân pozitivă”, a dezvăluit Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri