Se bat la campionat cu buget limitat! Cît a costat campania de transferuri

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
29/07/2016, 22:19
Se bat la campionat cu buget limitat! Cît a costat campania de transferuri

Narcis Răducan, oficialul celor de la Pandurii Târgu Jiu, a vorbit despre campania de achiziţii din această vară, una care i-a costat pe gorjeni 50.000 de euro:

“Visam la acei bani, din Europa, dar am plecat realişti la drum. Nu i-am luat în calcul la bugetul pe anul ăsta. E foarte simplu: au plecat 11 jucători cu contracte mai mari şi am adus alţi opt cu contracte mai mici. Fondul de salarii a scăzut, chiar dacă numele sînt poate mai sonore.

Am reuşit să aducem jucători cu nume, dar care au acceptat sume mai mici decît ale celor care au plecat. 50.000 de euro, cam atîta a costat campania de transferuri. Jucătorii au venit gratis sau, în cazul unora, mai aveau contracte şi am reuşit să răscumpărăm contractul”, a spus Narcis Răducan.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×