Nicio categorie

Se califică echipele noastre? Află cîţi bani poţi cîştiga

Se trage linie în turul doi preliminar al Ligii Europa. Echipele româneşti sînt în cărţi să meargă mai departe. Cele mai mari şanse să realizeze acest lucru le are Petrolul. Ajutată de...
25.07.2013 | 18:14
Se califică echipele noastre? Află cîţi bani poţi cîştiga
ADVERTISEMENT

Se trage linie în turul doi preliminar al Ligii Europa. Echipele româneşti sînt în cărţi să meargă mai departe. Cele mai mari şanse să realizeze acest lucru le are Petrolul. Ajutată de scorul înregistrat în manşa tur (3-0), echipa ploieşteană merge în vacanţă pe terenul lui Vikingur.

În ciuda faptului că a remizat în meciul tur, scor 0-0, Pandurii este şi ea foarte aproape de turul 3 preliminar. Gorjenii primesc vizita Levadiei Talin, într-un meci care se îndreaptă, conform bookmakerilor, spre o victorie lejeră a românilor.

ADVERTISEMENT

Astra are cel mai greu meci dintre cele 3 echipe româneşti. După 1-1 pe Arena Naţională, echipa giurgiuveană merge în Cipru pentru a-şi regla conturile cu Omonia Nicosia.

În cazul în care toate cele 3 echipe reuşesc să se califice în turul 3 preliminar, puteţi cîştiga de 2,48 de ori suma investită. Astra are cea mai mai mare cotă să meargă mai departe – 2,10, în timp ce Pandurii are 1,16, iar Petrolul – 1,02.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri