Life

Se căsătorește Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu? Prezentatoarea TV a postat imagini într-o rochie albă

Se căsătorește Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu? Prezentatoarea TV a apărut îmbrăcată într-o rochie albă.
13.08.2021 | 16:45
Se casatoreste Andreea Marin cu Adrian Brancoveanu Prezentatoarea TV a postat imagini intro rochie alba
Se căsătorește Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu? Prezentatoarea TV a postat imagini într-o rochie albă. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Se căsătorește Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu, după ce a apărut îmbrăcată într-o rochie de mireasă? Vedeta TV i-a surprins pe fani cu apariția ei de pe rețelele sociale, postând imagini în rochie albă.

După ce a îmbrăcat o rochie albă, internauții s-au gândit că aceea ar putea fi ținuta pentru momentul în care se căsătorește. În cadrul unei emisiuni, „Zâna Surprizelor” a vorbit despre presupusa nuntă cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Se căsătorește Andreea Marin? Prezentatoarea TV a postat imagini într-o rochie albă

Se căsătorește Andreea Marin cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu? Prezentatoarea de la TVR2 a postat câteva imagini îmbrăcată într-o rochie albă, ca de mireasă.

Andreea Marin a vrut să lămurească acest mister și a intrat în direct la o emisiune de la Antena Stars. Vedeta a spus dacă se căsătorește sau nu cu partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba de nuntă, ci de un proiect pe care îl pregătește moderatoarea TV. Șatena a precizat că se va afla atunci când va sosi momentul să se căsătorească din nou.

Andreea Marin a postat fotografii în rochie albă
Andreea Marin a postat fotografii în rochie albă. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

„E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printre alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă, sunt imagini superbe, foarte frumoase”, a declarat Andreea Marin, potrivit spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Marin a declarat că și-ar dori să devină mamă a doua oară. Vedeta nu a planificat nimic și consideră că toate se vor întâmpla la momentul potrivit.

Deși are o fiică de 13 ani cu fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr., prezentatoarea TV nu exclude posibilitatea să devină mamă încă o dată.

ADVERTISEMENT

„Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple .

E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță”, a mai spus vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT