Life

Fosta soție a lui Pepe, cerută de soție? Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante de la iubitul arab

Se căsătorește Raluca Pastramă cu iubitul arab? Iată ce cadou i-a făcut Ibrahim fostei soții a lui Pepe.
28.09.2021 | 18:32
Fosta sotie a lui Pepe ceruta de sotie Raluca Pastrama a primit un inel cu diamante de la iubitul arab
Se căsătoreşte Raluca Pastramă cu iubitul arab? Ce cadou i-a făcut Ibrahim. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă se căsătorește cu iubitul arab? Fosta soție a lui Pepe a primit un cadou inedit de la Ibrahim, partenerul ei, cu care este împreună de câteva luni.

Iubitul brunetei a postat pe Instagram o imagine cu mâna ei, pe care poartă un inel cu diamant. Raluca este discretă atunci când vine vorba de viața personală, așa că nu a spus dacă a fost cerută în căsătorie sau nu.

ADVERTISEMENT

Se căsătoreşte Raluca Pastramă cu iubitul arab? Ce cadou i-a făcut Ibrahim

Se căsătorește Raluca Pastramă cu iubitul arab? Bruneta a primit un inel cu diamant de la Ibrahim, bărbatul care o face fericită de câteva luni.

Ibrahim a postat o imagine cu mâna Ralucăi în care aceasta poartă inelul respectiv. Mai mult, acesta a scris, în dreptul fotografiei, „Inima mea”, semn că relația lor este cât se poate de serioasă.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă nu a comentat acest subiect și preferă să fie discretă atunci când e vorba de viața ei privată. Tânăra a evitat să dea prea multe declarații după ce ea și Pepe au divorțat.

Raluca Pastramă, cerută în căsătorie?
Raluca Pastramă, cerută în căsătorie? Sursa foto: Instagram

Recent, Ibrahim a postat un mesaj emoționant la adresa iubitei lui. Bărbatul de origine arabă, în vârstă de 27 de ani, este mai fericit ca niciodată în brațele frumoasei brunete.

ADVERTISEMENT

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a scris Ibrahim pe InstaStory, scrie libertateapentrufemei.ro. 

Pepe și Raluca Pastramă și-au refăcut viețile după divorț

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat acum șapte luni, însă sunt separați din noiembrie 2020. După opt ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Deși despărțirea nu a fost una tocmai pașnică, Pepe și Raluca au îngropat securea și au rămas în relații bune pentru fiicele lor, Maria și Rosa Alexandra.

Și Pepe și-a refăcut viața în urmă cu câteva luni. Cântărețul latino este împreună cu Yasmine Ody, un cunoscut make-up artist din Capitală.

Fostul concurent de la Te Cunosc de Undeva a declarat, recent, că nu și-a pierdut încrederea în dragostea adevărată și nu exclude căsătoria cu Yasmine.

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată.

I-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat”, a declarat Pepe în podcastul lui Damian Drăghici, acum câteva luni.

ADVERTISEMENT