Life

Se căsătorește Smiley cu Gina Pistol? Andra l-ar fi convins ce decizie să ia: „Nu se va întâmpla”

23.02.2021 | 14:24
Se casatoreste Smiley cu Gina Pistol Andra lar fi convins ce decizie sa ia Nu se va intampla
Gina Pistol și Smiley ar putea face nuntă după ce vedeta va naște, însă Andra i-a tăiat elanul colegului ei de la PRO TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol vor deveni pentru prima oară părinți în doar câteva zile, iar cei doi s-au gândit și la o eventuală căsătorie pentru a-și oficializa relația și în fața lui Dumnezeu.

Cântărețul și Andra au schimbat câteva vorbe despre ce ar însemna o căsătorie pe termen lung făcând referire la un număr de acrobație și contorsionism de la „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

Juratul show-ului de la PRO TV i-a spus Andrei că dacă în 11 ani de căsnicie se poate ajunge la o asemenea uniune, făcând referire la unul din cuplurile care au ajuns pe scena de talente, atunci își dorește și el să devină soț. Cântăreața i-a retezat imediat elanul.

Gina Pistol și Smiley se gândesc la căsătorie

„Stai liniștit, nu se va întâmpla, am 12 ani de căsnicie și nu s-a întâmplat”, a fost comentariul pe care l-a făcut Andra, spunându-i lui Smiley că nu toate căsniciile sunt un dans acrobatic.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol va aduce în curând pe lume o fetiță, iar de-a lungul lunilor de sarcină prezentatoarea de la Antena 1 i-a ținut la curent pe fanii eu cu evoluția bebelușei din burtică.

Vedeta Antenei 1 va naște în curând

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a dezvăluit recent Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto (n.r. a râs). La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a declarat Smiley într-o emisiune tv.

Momentul în care Gina va deveni mămică va fi cu siguranță unul din cele mai mediatizate, mai ales că este primul copil al îndrăgitei vedete de la Antena 1.

ADVERTISEMENT