News

Se cer demisiile lui Klaus Iohannis și Vioricăi Dăncilă, după cazul crimelor din Caracal. Viorel Cataramă îi acuză de sfidarea opiniei publice

29.07.2019 | 17:43
Se cer demisiile lui Klaus Iohannis si Vioricai Dancila dupa cazul crimelor din Caracal Viorel Catarama ii acuza de sfidarea opiniei publice

Se cere demisia președintelui Klaus Iohannis și a premierului Viorica Dăncilă, după crimele de la Caracal! Cel care vine cu solicitarea este chiar președintele partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, care se întreba duminică, în platoul România TV, cine le-a dus pe cele două fete în casa criminalului Gheorghe Dincă!

Viorel Cataramă cere demisia președintelui Klaus Iohannis și a premierului Viorica Dăncilă, după crimele de la Caracal

”Asistăm stupefiati la cea mai mare sfidare a opiniei publice din ultimii 30 de ani! Inteligența noastră este insultată grav de instituțiile statului român! Ni se spune că intr-un interval de cîteva ceasuri, un individ fără nicio dotare specială, reușește să omoare, să ardă și să facă să dispară total corpul uneia sau mai multor ființe umane; fără urme de sânge, oase, nimic!

Ni se spune că un om a comis o crimă imediat după ce a aflat că victima sa a sunat la 112; oricine știe că în urma unui astfel de apel autoritățile pot veni în orice moment! Și cu toate acestea, criminalul, în loc să dispară urgent, parcă știind că nu-l va deranja nimeni, se apucă tacticos de treabă! Ore în șir. E prea mult, e prea sfidător. Disoluția statului a atins sferele cele mai înalte. 

Se cere demisia președintelui Klaus Iohannis și a premierului Viorica Dăncilă după crimele de la Caracal
Viorel Catarama cere demisia președintelui Klaus Iohannis și a premierului Viorica Dăncilă, după crimele de la Caracal. Milionarul se intreba cine le-a dus pe fete in casa criminalului!

Viorel Cataramă cere și demisia persoanelor responsabile din serviciile secrete și MAI

Dreapta Liberala cere demisia urgentă a Președintelui Klaus Iohannis, a PM Viorica Dancila și a persoanelor responsabile din serviciile secrete, Ministerul Public și MAI, pentru incapacitatea prevenirii unei tragedii, pentru haosul provocat după producere și pentru folosirea ei în scopuri electorale.

Avertizăm la modul cel mai serios că se încearcă de la nivel înalt, prin orice mijloace, ascunderea adevărului, pentru protejarea rețelelor infracționale de trafic de persoane. Statul român și-a încetat misiunea de a servi cetățenii. Statul român a ajus călăul cetățenilor săi!”, scrie Viorel Cataramă.