Life

Exclusiv. Scandal la Survivor România 2021: ”Se comportă cu femeile ca și cum ar fi în epoca de piatră”!

10.05.2021 | 12:53
Exclusiv Scandal la Survivor Romania 2021 Se comporta cu femeile ca si cum ar fi in epoca de piatra
Relatia dintre Zanni si Sebastian cu fetele de la Faimosi e extrem de tensionata la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Pixabay/Facebook Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Logodnicul Elenei Marin, una dintre Faimoasele nominalizate pentru eliminare de la Survivor România 2021, a facut dezvăluiri pentru FANATIK despre scandalurile din reality-show. 

Survivor România 2021 este marcat de scandaluri între Faimoși, iar eliminarea Irishei din competiție pare să scoată la iveală cele mai urâte momente dintre concurenții celebri ai show-ului.

ADVERTISEMENT

Andrei nu a mai rezistat și a lansat un atac la adresa celui mai vocal concurent de acolo, Sebastian, cel care pare să se fi transformat în portavocea lui Zanni, favoritul publicului din emisiune.

Sebastian, făcut praf pentru scandalul de la Survivor România 2021

Acuzat de Irisha că ar fi foarte agresiv cu fetele din echipa Faimoșilor, Sebastian a izbucnit și a făcut un scandal fără precedent, acuzând-o și pe Elena Marin că ar fi vinovată că lucrurile sunt tensionate la Survivor România 2021, replicile sale fiind date, însă, la modul cel mai răstit cu putință și ascunzând amenințări voalate la fiecare cuvânt.

ADVERTISEMENT

Iar după scandalul făcut de Sebastian și susținut de Zanni, Faimosul fiind, din postura de favorit al publicului, cel care a anunțat un război total la Survivor România2021, logodnicul Elenei Marin nu a mai rezistat și a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, ce se petrece acolo.

”În momentul ăsta, în clasament, Elena i-a depășit pe Zanni, Sebi și Cosmin, ca procentaj al punctelor aduse. N-am auzit-o niciodată pe Elena lăudându-se că e cea mai bună, așa cum se tot laudă cei 3 `bărbați`, mai ales `asistentul` Sebastian, care imploră publicul să-l voteze ca favorit, dar se comportă cu femeile ca și cum ar fi în epoca de piatră”, spune, pentru FANATIK, logodnicul Elenei Marin.

ADVERTISEMENT
Zanni si Elena Marin
Relatia dintre Zanni si Elena Marin e una plina de scandaluri Sursa foto: Facebook

Mai mult decât atât, acesta a vorbit despre momentul în care Zanni a recunoscut că a furat mâncarea colegilor săi, ba chiar a susținut că cea care ar fi de vină pentru gestul său ar fi chiar Elena Marin, cea pe care a ”ușurat-o” de porția care i se cuvenea.

Zanni a recunoscut că a furat de la Elena Marin

”Zanni a recunoscut, zeflemitor, că a furat, dar nu i-a cerut scuze Elenei. Apoi a nominalizat-o spre eliminare, pentru că a dat din cap, deși dorea binele echipei, acum câteva zile. Glumind un pic, sper ca obsesia lui Zanni pentru Elena să nu continue și după emisiune, că n-avem timp de prostii”, a mai spus, pentru FANATIK, logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, revenirea pe traseu a Elenei Marin a fost salutată cu entuziasm de Andrei, logodnicul ei, mai ales că Faimoasa a reușit să aducă destul de multe puncte în fața Războinicelor care, până acum, erau ”baza” echipei adverse și care aduceau, de cele mai multe ori, victoria ”albaștrilor”.

Elena Marin, efort incredibil la Survivor România 2021

”Mă bucur enorm pentru Elena. Revenirea ei a fost exact așa cum mă așteptam, cu multe puncte. Deși îi este mult mai greu acum, din cauza accidentării la gleznă, dar și din cauza retenției, Elena dă dovadă de o forță interioară incredibilă. Aș vrea să îi văd și pe contestatarii ei cum s-ar descurca pe traseu cu 10 kg de apă sub piele. Poate că lumea nu înțelege, dar efortul pe care îl face Elena Marin, în ultima perioadă, este admirabil”, a mai precizat Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Mai mult chiar, ne-a mai spus Andrei, felul în care Elena Marin se comportă cu ceilalți din echipă este de admirat. ”Sunt foarte mândru de viitoarea mea soție, pe toate planurile, atât sportiv, cât și social, și o admir pentru bunătatea de care dă dovadă, pentru determinarea extraordinară și pentru principiile sănătoase la care nu a renunțat nici în cele mai grele condiții”, a spus, pentru FANATIK, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor România 2021.

Irisha, eliminată că s-a certat cu Zanni și Sebastian

Eliminarea Irishei de la Survivor România 2021 a fost una surprinzătoare cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului petrecut în Republica Dominicană, modelul a adus multe puncte, mai ales că Elena Marin era accidentată. Cu toate acestea, ea a fost eliminată de la Survivor România 2021, dar nu fără să se certe cu Zanni și cu Sebastian, cei mai vocali membri ai echipei Faimoșilor.

De altfel, în timpul consiliului de eliminare, între Irisha și cei doi Faimoși a avut loc un schimb de replici nu tocmai amabil, modelul reclamând faptul că a fost abuzată verbal, în nenumărate rânduri, de Zanni și de Sebastian, aceștia din urmă au început să arunce cu vorbe grele la adresa concurentei eliminate.

Ba chiar mai mult, pentru că Irisha a îndrăznit să spună lucrurilor pe nume, iar Elena Marin a aprobat ceea ce susținea Faimoasa, Zanni a decis să o nominalizeze pe dansatoare.

”Pentru că Elena a dat mai devreme din cap la spusele Irishei, pentru că se simte puternică pentru că susține niște porcării, Elena o să primească votul meu”, a spus Zanni la consiliul de eliminare, înainte ca Irisha să părăsească Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT