News

Se confirmă faptul că Gheorghe Dincă primea bani din străinătate. Despre ce sume e vorba și cine îl ajuta

07.08.2019 | 11:49
Se confirma faptul ca Gheorghe Dinca primea bani din strainatate Despre ce sume e vorba si cine il ajuta

Se confirmă informația apărută săptămâna trecută, conform căreia Gheorghe Dincă primea bani din străinătate. Bărbatul de 67 de ani  care le-a spus procurorilor că le-a omorât pe cele două fete dispărute din Dioști și Dobrosloveni primea lună de lună sume cuprinse între 200 și 500 de euro, aparent, de la soția lui plecată în Italia.

Gheorghe Dincă primea sume cuprinse între 200 și 500 de euro

Fostul avocat al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, a declarat că nevasta lui lucra la un restaurant din Italia și că îl ajuta pe psihopatul din Caracal cu bani destul de des. Procurorii DIICOT nu poate confirma, deocamdată, teoria vehiculată în media potrivit căreia mecanicul auto făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane.

Săptămâna trecută, patronul unei case de schimb valutar a spus că Dincă scotea bani des prin Western Union, iar uneori era vorba despre sume destul de mari. Informația este confirmată acum de avocatul din oficiu al lui Dincă, cel care a fost schimbat între timp.

Gheorghe Dincă primea bani din străinătate
Gheorghe Dincă avea cont de Facebook și tehnologie de ultimă generație. Sursa foto. capital.ro

Căutările continuă la Caracal

„Din discuţia cu soţia incupatului am aflat că dânsa când se afla în Italia lucra la un restaurant şi trimitea lunar sume de bani care variau între 200-500 euro, uneori chiar şi mai mult atunci când şi-a cumpărat maşinile, spune dânsa . A trimis şi sume mai mari de bani când a cumpărat autoutilitara”, a spus Bogdan Alexandru, scrie știrileprotv.ro.

Căutările continuă la Caracal, după ce ieri au fost găsite noi probe care au fost duse la expertizare. La indicațiile lui Dincă, procurorii au găsit și sacul cu oase de la marginea unei păduri despre care psihopatul spune că ar fi ale Luizei, pe care ar fi incinerat-o la fel ca pe Alexandra Măceșanu.

Aseară au fost găsite noi fragmente osoase și urme de dinți într-o lizieră pe drumul Caracal-București, tot la indicația pensionarului care era taximetrist din când în când.