ADVERTISEMENT
Hotnews

Se conturează prima remaniere guvernamentală. Cine va pleca din Guvernul Cioloş

Prima remaniere a guvernului de tehnocraţi ar putea avea loc în următoarea lună. Premierul Dacian Cioloş a anunţat că îi evaluează pe miniştri şi că după sărbătorile pascale se va intra...
Autor: Ionuţ Cataramă | 14.04.2016 | 17:41
Se conturează prima remaniere guvernamentală. Cine va pleca din Guvernul Cioloş

Prima remaniere a guvernului de tehnocraţi ar putea avea loc în următoarea lună. Premierul Dacian Cioloş a anunţat că îi evaluează pe miniştri şi că după sărbătorile pascale se va intra într-o nouă fază, sugerând că e posibil să fie şi miniştri schimbaţi.

ADVERTISEMENT

Reporterul Antena 3 Maria Toader a explicat despre că primul ministru care ar putea pleca din cabinet ar fi Claudia Coastea, care a anunţat deja că îşi depune mandatul.

“În acest moment, prima pe listă ar fi Claudia Costea, dar nu vorbim despre remaniere, este posibil ca mâine să îşi prezinte demisia, cum de altfel a şi anunţat în urmă cu două zile. După această primă schimbare în cabinetul Cioloş, premierul a dat de înţeles că, după sărbătorile pascale urmează să fie făcută evaluarea mai mare, pentru a calcula ce a livrat de fapt guvernul din tot ce a promis.”

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să fac din remaniere o discuţie în fiecare zi”, a mai spus premierul.

Sursă: www.antena3.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!