News

Se dă startul programului ”Litoralul pentru toți”. Turiștii se pot caza la hoteluri cu doar 34 de lei pe noapte

Se dă startul programului ”Litoralul pentru toți”. În baza acestuia, turiștii se pot caza la hoteluri cu prețuri începând de la 34 de lei pe noapte, de persoană.
20.05.2022 | 12:29
Se da startul programului Litoralul pentru toti Turistii se pot caza la hoteluri cu doar 34 de lei pe noapte
Cazări pe litoral cu doar 34 de lei pe noapte. Sursa foto: Știrile Protv
ADVERTISEMENT

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță că duminică, 22 mai, începe programul ”Litoralul pentru toți”. Datorită acestuia, turiștii se pot caza la hotelurile de pe litoral cu prețuri de la 34 de lei, de persoană, pe noapte.

Vești bune petru turiști. Cazări la mare începând de la 34 lei de persoană, pe noapte

Reprezentanții FPTR precizează că prețurile actuale sunt cu 70% mai mici decât cele din vârful de sezon. ”Litoralul pentru toți” a ajuns în 2022 la cea de-a 40-a ediţie și se va desfășura până pe data de 19 iunie, scrie Agerpres.

ADVERTISEMENT

”Programul social “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 40, începe duminică, 22 mai, dată de la care turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon”, a anunțat FPTR, într-o postare pe contul de facebook.

Deja, zeci de hoteluri, din toate stațiunile de la mare, s-au arătat interesate de programul care a devenit precum o tradiție. Proprietarii pun la dispoziția turiștilor un număr de 4.000 de locuri de cazare.

ADVERTISEMENT

Și cei care au vouchere de vacanță pot beneficia de ”Litoralul pentru toți”

Inclusiv cei care au vouchere de vacanță se pot bucura de ”Litoralul pentru toți”. Dragoș Răducan, președintele FPTR, se declară încântat de această facilitate.

”Recomandăm turiştilor să-şi facă vacanţele pe litoralul nostru şi în extrasezon. Au toate motivele: plajele şi staţiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă şi, poate cel mai important argument, preţurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie şi august.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiţie şi să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, a transmis Dragoș Răducan, preşedintele FPTR.

Pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare, cel mai ieftin pachet este de 34 lei de persoană, la un hotel de 3 stele, fără servicii de masă all-inclusive. Ca să beneficiezi și de aceasta, tot la un hotel de 3 stele, se achită 160 lei de persoană, pentru minimum 3 nopți de cazare.

ADVERTISEMENT