Pariuri sportive

Se decid campioanele! COTE PARIURI și LIVE STREAMING pe meciurile de titlu din acest weekend!

10.05.2019 | 15:24
Se decid campioanele COTE PARIURI si LIVE STREAMING pe meciurile de titlu din acest weekend

România, Anglia, Germania, Portugalia, Belgia, Slovenia și Muntenegru își vor decide sau își pot decide campioana în acest weekend. Cum ne apropiem de finalul sezonului, avem deja 33 de campioane decise în Europa, mai sunt însă și destule campionate în care lucrurile nu s-au încheiat încă. Este momentul culminant al anului fotbalistic și poți paria pe  CEA MAI BUNĂ OFERTĂ PARIURI. Iar dacă pariezi live ai meciuri LIVE STREAMING pe www.superbet.ro și în cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil.

CFR, campioană cu o etapă înainte de final? COTE PARIURI LIGA 1

CFR Cluj are cinci puncte avans față de FCSB, dar în ultima etapă se joacă meciul direct la București, așa încât trei puncte pot fi recuperate acolo de FCSB. Ca să nu mai depinde de acel meci, clujenii trebuie să obțină cel puțin un punct în această etapă cu Craiova. FCSB are nevoie de victorie cu Sepsi, altfel o proclamă chiar mai devreme pe CFR campioană. La egalitate de puncte, ardelenii sunt avantajați.

Speranța moare ultima la Liverpool. COTE PARIURI ANGLIA

Este ultima etapă în Premier League, deci sigur aflăm campioana. City este la mâna ei, având un punct avans, deci dacă învinge pe Brighton, echipă deja salvată de la retrogradare, nu mai contează ce face Liverpool. Pe de altă parte, Liverpool tocmai a produs în Champions League o renaștere miraculoasă, așa că nu e ușor de pariat contra ei. Sigur, Liverpool trebuie să câștige și ea acasă cu Wolverhampton ca să spere la titlu după 29 de ani.

Bayern, patru puncte avans, dar meciuri mai grele. COTE PARIURI GERMANIA

Bayern are patru puncte avans față de Borussia Dortmund cu două etape rămase de jucat, deci e favorită clară la titlu. L-ar putea câștiga chiar din această etapă dacă Borussia nu câștigă sau indiferent ce face Borussia dacă Bayern învinge. Bavarezii au însă și meciurile mai grele pe final, cu Leipzig (acasă) și cu Eintracht Frankfurt (în deplasare). Borussia mai are de jucat cu Fortuna Dusseldorf și cu Monchengladbach. LIVE STREAMING BUNDESLIGA.

Benfica luptă cu Porto

În Portugalia mai sunt două etape, iar Benfica are două puncte avans față de Porto. Dacă învinge în această etapă pe Rio Ave în deplasare, iar Porto nu câștigă la Nacional Funchal, vom avea deja campioana. Dacă nu, deznodământul se amână pentru ultima etapă, unde Porto are meciul mai greu, acasă cu Sporting, a treia echipă de pe podium. Benfica va juca atunci acasă cu Santa Clara cu trofeul pe masă.

Genk, favorita playoff-ului din Belgia. COTE PARIURI BELGIA

Mai sunt trei runde de jucat în Belgia, iar Genk trebuie să profite de șase puncte avans față de Brugge. Cum următorul e chiar meciul direct, dacă Genk învinge la Brugge va fi deja campioană. Chiar și la egal, Burgge mai rămâne cu șanse minime în ultimele două etape, rămânând șase puncte avans, dar are avantaj la egalitate de puncte, dacă Genk va pierde ambele partide pe final. Dacă Brugge câștigă derby-ul șansele în cresc spectaculos. LIVE STREAMING BELGIA

Consolare pentru Ajax?

Titlul nu se poate decide matematic în această etapă în Olanda, Ajax și PSV fiind la egalitate înaintea ultimelor două runde. Dacă Ajax câștigă însă cu Utrecht, iar PSV pierde la Alkmaar, echipa din Eindhoven păstrează șanse minime, pentru că la egalitate de puncte la final, Ajax are un golaveraj mult mai bun. LIVE STREAMING OLANDA

Slovenia: etape destul, dar diferență mare

Teoretic, în Slovenia nu ar trebui să fie atât de clare lucrurile, dat fiind că mai sunt cinci etape de jucat. Maribor are însă deja 11 puncte față de Olimpija Ljubljana, așa că își poate asigura titlul încă de pe acum, mai ales că urmează meciul direct, la Maribor.

Muntenegru: șapte puncte și patru etape

Sutjeska este favorită la încă un titlu, avânt șapte puncte avans față de Buducnost. Meciul direct e în ultima etapă, dar până atunci lucrurile pot fi clare deja, încă din această rundă, când Sutjeska joacă acasă cu OFK Titograd, iar Buducnost merge la Petrovac.