SE DEMOLEAZĂ Giuleştiul. Ce urmează să se ridice în locul lui

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
28/07/2016, 09:21
SE DEMOLEAZĂ Giuleştiul. Ce urmează să se ridice în locul lui

Conducerea Companiei Naţionale de Investiţii a organizat miercuri o întîlnire cu reprezentanţii celor patru cluburi, care vor urma să găzduiască meciuri pentru EURO 2020.

Stadioanele pe care se vor disputa meciuri sînt reprezentate de: Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf (rugby). Cele patru arene vor intra astfel în modernizare în cel mai scurt timp.

Prima arenă care va fi demolată este cea a Rapidului. “Iniţial depusesem un dosar care prevedea modernizarea arenei pe structura actuală şi reconstrucţia doar a peluzei închise dinspre teatru. Pînă la urmă, s-a hotărît că totul va fi refăcut de la zero, iar noul stadion va avea 18.000 de locuri. Momentan, trebuie să depunem documentaţia completă la CNI, iar lucrările ar urma să înceapă de la anul. După discuţia de joi, am convingerea că stadioanele vor fi gata la timp pînă la Euro”, susţine preşedintele CS Rapid, Vali Caciureac.

Cît priveşte soarta stadionul de la Arcul de Triumf, preşedintele federaţiei de rugby, Hary Dumitraş, a declarat: “Va putea găzdui şi evenimente pentru alte sporturi. Va exista şi un centru de recuperare deschis sportivilor de înaltă performanţă. Sînt busculat un pic de forurile internaţionale pentru că în 2019 am obţinut şi organizarea Mondialului de rugby pentru juniori.”

Schimbările vor fi şi pe arena din “Ştefan cel Mare” care ar avea soarta giuleştenilor iar în ce priveşte situaţia stadionului din Ghencea se are în vedere doar modernizarea acestuia.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×