ADVERTISEMENT
News

Se deschid piscinele din interior? Anunţul lui Raed Arafat

Autor: Robert Cristea | 14.09.2020 | 17:03
Se deschid piscinele din interior? Anunţul lui Raed Arafat
Se deschid piscinele din interior? Anunţul lui Raed Arafat. FOTO: Hepta.ro

Guvernul a prelungit astăzi starea de alertă și a anunțat mai multe decizii importante privind alegerile locale. În plus, s-a stabilit cum vor continua anumite domenii în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Piscinele din interior vor rămâne închise pentru două săptămâni, a fost anunțul făcut de șeful DSU, Raed Arafat. Acesta a precizat că lucrurile vor fi reanalizate peste 15 zile.

Este o veste proastă pentru cei care doresc să facă sport sau să se relaxeze, în condițiile în care toamna se va instala în curând și temperaturile vor scădea.

ADVERTISEMENT

Arafat: Piscinele interioare rămân închise pentru 15 zile

”Piscinele la interior rămân închise la acest moment. Se va face o nouă analiză peste 15 zile”, a afirmat Arafat.

S-a precizat în ședința de astăzi că sporturile de contact nu vor mai avea restricții. În plus au fost stabilite mai multe reguli pentru alegerile locale din 27 septembrie.

„Subliniez aspecte precum permisiunea de a se desfășura nu numai mitinguri electorale dar și demonstrații în limita a 100 de persoane și respectând celelalte măsuri stabilite de igienă. La secțiile de vot s-a adăugat, pe lângă măsurile de igienă și obligativitatea alegătorilor la intrare și la ieșire de a dezinfecta mâinile”, a declarat  Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

„Urna mobilă trebuie să asigure exercitarea dreptului la vot la toți cei care fie sunt izolați la domiciu, ca fiind infectați, fie sunt carantinați pentru că sunt în ancheta epidemiologică ca și contacți și trebuie să le asigurăm exercitarea dreptului la vot.

Am văzut că este foarte bună ideea ca întâi să se ducă urna mobilă la cazurile care necesită deplasarea urnei mobile non-COVID și apoi la cei care sunt fie afectați, fie sunt persoane de contact”, a spus premierul Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT
  • „Trebuie dezinfecție la intrarea și la ieșirea din secție. Pune mâna pe ștampilă, buletin de vot, semnează de prezență. Trebuie să reducem pericolul asupra reprezentanților din secțiile de votare” – Ludovic Orban.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!