Sport

Se desparte Nicolae Dică de FCSB? ”Depinde de meciurile cu West Ham și FC Voluntari”

Mandatul antrenorului Nicolae Dică ar putea fi mult mai scurt decât spera acesta. Un fost mare jucător al Stelei este convins că următoarele două meciuri ale FCSB sunt decisive pentru antrenorul de 42 de ani.
05.09.2022 | 13:12
Se desparte Nicolae Dica de FCSB Depinde de meciurile cu West Ham si FC Voluntari
Următoarea săptămână ar putea fi decisivă pentru antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, transmiste un fost oficial al roș-albaștrilor. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică și-a început convingător noul mandat pe bancă FCSB-ului. A calificat echipa în grupele Conference League, dar în campionat are probleme mari.

Următoarele 7 zile ar putea fi decisive pentru Nicolae Dică

Fostul mare portar al Stelei Helmut Dukadam crede că mandatul antrenorului Nicolae Dică s-ar putea încheia în foarte scurt timp. În opinia fostului oficial de la FCSB următoarele șapte zile vor fi decisive.

ADVERTISEMENT

Dukadam nu crede că Gigi Becali îi va acorda în continuare credit lui Dică, dacă roș-albaștrii se vor întoarce învinși de la Londra și dacă nu vor câștiga următorul meci din SuperLiga.

Joi, de ora 22:00. vicecampioana României o va înfrunta pe West Ham United, în prima etapă din faza grupelor Conference League. Misiunea roș-albaștrilor va fi una mai mult de cât dificilă pe London Stadium, britanicii având un lot net superior din punct de vedere valoric.

ADVERTISEMENT

Și dacă vor pierde în capitala Angliei, roș-albaștrii s-ar putea reabilita la începutul săptămânii viitoare, când este programat meciul din campionat cu FC Voluntari. Orice alt rezultat în afara victoriei îi va fi fatal lui Dică, spune Helmut Dukadam

”FCSB nu cred că se va califica din grupa de Conference League. Dacă FCSB se va întoarce cu o înfrângere usturătoare de la West Ham și în etapa următoare nu va lua 3 puncte, Nicolae Dică cu siguranță nu va rămâne”, a punctat Helmut Duckadam, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a acordat credit lui Nicolae Dică și i-a făcut echipa

Pe loc de baraj în clasamentul primului eșalon (13), FCSB este departe rău de așteptările patronului Gigi Becali, care a investit nu mai puțin de 5 milioane de euro în transferuri, numai în această vară.

Finanțatorul roș-albaștrilor nu mai vrea să vadă sistemul de joc pe care Nicolae Dică încearcă să-l implementeze la FCSB și i-a transmis acestuia ce așezare tactică vrea să vadă (4-3-3).

ADVERTISEMENT

În plus, Gigi Becali a reiterat faptul că Dică ar avea postul asigurat după ce a calificat echipa în grupele Conference League și a asigurat mare parte din bugetul pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT