ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Se destramă Dinamo? ”Jucătorii vor să plece, vorbesc cu impresarii”

Autor: Traian Terzian | 16.11.2020 | 18:52
Se destramă Dinamo? ”Jucătorii vor să plece, vorbesc cu impresarii”
Situația de la Dinamo devine tot mai tensionată, iar proiectul spaniol este aproape să se destrame după ce antrenorul Cosmin Contra a dezvăluit că jucătorii caută soluții să plece de la echipă. Sursă foto: Sport Pictures

Situația de la Dinamo București devine tot mai tensionată, iar proiectul spaniol este aproape să se destrame după ce antrenorul Cosmin Contra a dezvăluit că jucătorii caută soluții să plece de la echipă.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul ”câinilor” a făcut câteva dezvăluiri de ultimă oră din interiorul clubului și a anunțat că își negociează plecarea de pe banca tehnică.

Situația financiară la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare este una cu adevărat dificilă, după ce investitorii spanioli nu au adus banii promiși, iar FANATIK a dezvăluit că un român stabilit în Spania a venit să-și ceară banii cu care i-a împrumutat pe iberici.

Jucătorii de la Dinamo, tot mai dornici să plece de la echipă

”De vreo două săptămâni jucătorii vorbesc cu agenţii lor şi vor să plece de la Dinamo. De două săptămâni tensiunile au crescut foarte mult, s-au întâmplat lururi care pe mine m-au făcut să doresc să renunţ. Şi ei îşi doresc acest lucru”, a declarat Contra despre dorința jucătorilor de a pleca de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Sunt multe lucruri care s-au întâmplat la echipă şi nu eu am creat această tensiune. Nu am putut să gestionez o situaţie foarte grea la nivel administrativ, la nivel de minciuni, să-i fac pe jucători să-şi îndrepte atenţia spre partea sportivă. Există tensiuni nu numai la nivel de jucători, există şi la nivel de administrativ”, a pus tehnicianul la emisiunea Liga Digi Sport.

”Toată lumea are o familie. Sunt persoane în staff-ul meu care sunt neplătite de patru luni. Sunt antrenori de la copii şi juniori care sunt neplătiţi de cinci luni. Mie mi s-a promis un buget de zece milioane de euro în primul an, că vor intra la început câteva milioane bune în contul clubului ca să se rezolve orice problemă financiară, orice datorie venită din urmă.

În ultimele trei luni de zile am supravieţuit cu banii din drepturile de televiziune. Ne-am împrumutat pentru a face deplasări. În momentul de faţă, Dinamo se împrumută pentru a plăti viaţa de zi cu zi de la echipă. Mă simt dezamăgit, mă simt folosit, dar în viaţă ai şi lucruri din astea”, a încheiat Contra.

ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional Cornel Dinu a avut și el o reacție acidă la adresa investitorilor spanioli de la Dinamo București, care întârzie cu aducerea banilor pentru a scoate clubul din gaura neagră în care a intrat.

Și suporterii ”câinilor” au ajuns la capătul răbdării și au transmis un mesaj dur pentru conducere după ultimele probleme apărute la gruparea din șoseaua ”Ștefan cel Mare”. Ei l-au somat pe Contra să spună tot ce știe și pe Dorin Șerdean să lămurească cine este Toma Sapasu și ce legături are cu acesta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!