Fotbal intern

Fost campion cu Astra şi-a găsit echipă în Cipru! Salariu uriaş

UPDATE. Fabricio Dornellas şi-a găsit echipă după plecarea de la Astra Giurgiu. Fundaşul va evolua în Cipru, la Omonia Nicosia, unde a semnat pe doi ani şi un salariu de 200.000 euro anual....
02.08.2017 | 18:48

UPDATE. Fabricio Dornellas şi-a găsit echipă după plecarea de la Astra Giurgiu. Fundaşul va evolua în Cipru, la Omonia Nicosia, unde a semnat pe doi ani şi un salariu de 200.000 euro anual.

805631_805631_fabricio2 805632_805632_fabricio1

Fabricio Dornelas şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu, deşi în vara anului trecut semnase cu giurgiuvenii pentru o perioadă de doi ani.

Astra Giurgiu a pierdut finala Cupei României, iar şefii giurgiuvenilor se pregătesc pentru noul sezon. Marius Şumudică a părăsit echipa, iar Ioan Niculae este decis să schimbe politica salarială pe care a avut-o până acum la club. Contractele vor fi mişcorate la jucători, iar mulţi dintre aceştia deja se gândesc la plecare. Până când se vor rezolva situaţiile lui Morais, Budescu şi Teixeira, FANATIK.RO a aflat că Fabricio Dornelas şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu. Însă, şefii fostei campioane a României s-au orientat repede şi l-au adus în locul acestuia pe Erico da Silva de la Pandurii.

“Am încheiat conturile cu Fabricio!”

Contactat de către FANATIK.RO, Petre Buduru ne-a mărturisit: “În cursul zilei de duminică am încheiat conturile cu Fabricio. El mai avea contract cu noi încă un an, dar ambele părţi am convenit să ne despărţim acum, deoarece la echipă se va schimba politica financiară.

O să fim nevoiţi să mai strângem şi noi cureaua şi trebuie să ne orientăm către jucătorii pe care putem să îi plătim după noul proiect”.

“Urmează să discutăm şi cu Boubacar!”

În continuare, şeful Astrei, Petre Buduru, ne-a vorbit şi despre următorul jucător pe care conducerea clubului o să îl cheme la negocieri.

“În următoarele zile îl vom chema la discuţii şi pe Boubacar. Îi vom explica în ce condiţii mai putem să colaborăm cu el de la vară. Dacă îi convine bine, dacă nu, atunci asta este situaţia. Îi vom propune o nouă înţelegere pe bani mai puţini faţă de cât câştigă acum”, a spus Buduru.