Life

Se fac angajări la o mare companie privată. Salariile nu sunt mici deloc și experiența nu e necesară

Locuri de muncă disponibile la o firmă cu capital străin. Veniturile sunt acceptabile și nu e nevoie să fi lucrat înainte.
22.05.2023 | 16:41
Se fac angajari la o mare companie privata Salariile nu sunt mici deloc si experienta nu e necesara
Locuri de muncă disponibile la o firmă cu capital străin. Veniturile sunt acceptabile și nu e nevoie să fii lucrat înainte. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Se fac angajări la o mare companie privată. Salariile nu sunt mici deloc și experiența nu e necesară. Angajatorul oferă oportunități profesionale pentru foarte multe persoane din țara noastră, în mai multe orașe.

Locuri de muncă disponibile la o firmă cu capital străin. Veniturile sunt acceptabile și nu e nevoie să fi lucrat înainte

Premier Restaurants România, firma care operează McDonald’s, a anunțat că are peste 1.000 de locuri de muncă disponibile. Firma cu capital străin oferă venituri acceptabile celor interesați, dar și faptul că nu e nevoie să fi lucrat înainte.

ADVERTISEMENT

Lanțul de restaurante de tip fast-food are poziții disponibile în mai multe orașe, atât pentru persoanele cu experiență, cât și pentru tineri. Mai exact, adolescenții care au împlinit 16 ani, cu studii medii sau în curs de finalizare a studiilor superioare, sunt așteptați să aplice.

Oportunitățile de angajare sunt diverse de la Crew Member (lucrător comercial), Barista, Manager Trainee, până la Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate). În plus, mai sunt valabile și 120 de posturi în cadrul programului de dezvoltare profesională Manager Trainee.

ADVERTISEMENT

Concret, în toate restaurantele McDonald’s din țară oamenii au posibilitatea să se angajeze prin depunerea unui simplu CV. Compania îi încurajează pe tineri să lucreze și să nu mai depindă de banii părinților.

Ce salarii primesc angajații de la McDonald’s

McDonald’s nu are salarii deloc mici. Potrivit undelucram.ro, un lucrător comercial responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor primea 3.000 de lei net lunar în 2022. De asemenea, un lucrător în bucătărie are un salariu de 1.500 de lei și tichete de 400 de lei.

ADVERTISEMENT

Un casier – asistent comercial, cu o experiență mai mică de un an în firmă, primea anul trecut 2.500 de lei, în timp ce un guest experience leader încasa 2.600 de lei la care se adaugau tichete de masă de 400 de lei.

În momentul de față, lanțul de restaurante fast-food dispune de 96 de locații în țara noastră, în 29 de orașe. Dintre acestea 50 au McDrive și 53 cafenele McCafé. Firma are peste 5.400 de angajați de toate vârstele.

ADVERTISEMENT

Primul restaurant pe teritoriul României s-a deschis în anul 1995, la Piața Unirii din București. Din 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, operatorul restaurantelor McDonald’s din Estonia, Letonia, Lituania, Grecia, Malta și România.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Viața la bloc. Obligația care trebuie îndeplinită lună de lună
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde