News

Se fac angajări la Poliția Animalelor. 264 de posturi, scoase la concurs. Care sunt condițiile

18.12.2020 | 23:25
Se fac angajari la Politia Animalelor 264 de posturi scoase la concurs Care sunt conditiile
Se înființează Poliția Animalelor. Foto - Inquam: George Călin
ADVERTISEMENT

Ministrul de interne Marcel Vela a anunțat că încep angajările în noua structură a Poliției Române, Direcția Pentru Protecția Animalelor (PPPA).

Ministrul a dat asigurări că aceste posturi, 264 la număr, vor fi ocupate doar de oameni competenți care vor face față acestei noi provocări, aceea de a apăra animalele de oameni.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a lui Marcel Vela, urmărită de peste 59.000 de oameni.

Marcel Vela anunță că se fac angajări pentru Poliția Animalelor

Dragi prieteni, Vă anunț și aici, pe pagina mea de Facebook, (pentru că mulți dintre voi ați întrebat) scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, pentru 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.

ADVERTISEMENT

Astfel, se va completa organigrama formată din polițiști judiciariști, polițiști de la ordine publică și medicii de la ANSVSA transferați la noua Direcție pentru Protecția Animalelor, care va funcționa în structura IGPR”, a anunțat Marcel Vela pe Facebook.

De asemenea, ministrul a punctat că se va orcaniza concurs pentru aceste posturi.Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

ADVERTISEMENT

Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/…/poli…/unitati-teritoriale. Avem nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale, în noua structură a Ministerului Afacerilor Interne. Mult succes tuturor candidaților!”, a completat Vela.

Extrem de important, așa cum au lăsat să se înțeleagă și cei care comentează la această postare, polițiștii care vor lucra în Direcția Pentru Protecția Animalelor trebuie să fie iubitori de animale.

ADVERTISEMENT