Cele mai citite

Se fac bani din pariuri sportive? Răspunsul este aici!

Pentru a putea trăi din pariuri sportive, ar trebui să ai deja o situaţie financiară bună. Este un job full-time, căruia, dacă nu i te dedici, te va lăsa şomer mai devreme decât ai crede.
20.01.2018 | 13:05
Se fac bani din pariuri sportive? Răspunsul este aici!

Ai nevoie de zeci de ore de analiză în timpul săptămânii, succedate apoi de zeci de ore de urmărit meciurile în weekend şi, de preferat, să fii un statistican cu diplomă. În final, vei descoperi că este mai rentabil să lucrezi în altă parte. betmag.ro este un site care îţi oferă o bună parte din informaţiile esenţiale, în încercarea de a îmbunătăţi rata de câştig a tuturor pariorilor.

Îţi recomandăm să iei pariurile sportive ca pe un hobby şi să te fereşti de toţi cei care îţi cer bani pentru ponturi. Cu siguranţă nu au formula magică. Dacă ar fi avut-o, nu ar mai fi existat casele de pariuri. Tot ce trebuie să faci este să pariezi sume moderate, să aduni informaţiile oferite de noi şi să alegi doar ponturile în care tu ai încredere. Nu vei trăi din pariuri, dar vei fi pe plus la finalul lunii datorită unui hobby.

PARIURI SPORTIVE PE FACEBOOK

De câte ori ai văzut pe Facebook o postare de genul «Îţi oferim un meci aranjat, 1 pauză / 2 final, cota 35.00! Te costă 15 euro!» ? De prea multe ori probabil. Dacă eşti tentat să oferi cuiva o sumă de bani în schimbul unui pronostic, gândeşte-te mai bine. Sunt toate şansele ca persoana în cauză să nu aibă nicio informaţie viabilă, căutând doar să păcălească pariorii. Cum ştim? Tu dacă ai cunoaşte meciurile aranjate, de cota 35.00, ai mai sta pe Facebook să te bucuri la 15 euro? Sau ai paria sume cât mai mari pe aceste aşa-zise ponturi sigure şi ai trăi liniştit toată viaţa? Meciurile aranjate există. Au fost dovedite de atâtea ori. Dar asta nu înseamnă că le vom găsi pe Facebook. Cel mai probabil, dacă nu lucrăm pentru FIFA, UEFA sau oricare alt club din lumea asta implicat în mod direct, vom afla de ele de fiecare dată dupa ce s-au întâmplat.

PARIURI SPORTIVE PE BETMAG.RO

Fără îndoială, biletul zilei reprezintă rubrica pe care orice parior încearcă să o găsească în weekend, atunci când se dispută majoritatea evenimentelor importante în sport. Pe betmag.ro ai această opţiune disponibilă nu doar în weekend-uri, ci în fiecare zi a săptămânii.

Totodată, îţi oferim informaţiile care contează cu adevărat pentru a face diferenţa în lumea pariurilor, precum statistici detaliate, echipe probabile, jucători indisponibili şi, desigur, multe ponturi bune. Toate aceste detalii le poţi găsi pentru sute de meciuri care se dispută săptămânal în fotbal, tenis, baschet sau handbal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri