News

Se face lumină în cazul fetei ucise la Craiova. Dezvăluirea colegilor despre Melis și criminal: “Nimic nu va mai fi la fel”

Se face lumină în cazul fetei ucise la Craiova. Ce spun colegii despre Melis și criminal? Lucrurile sunt de-a dreptul dureroase.
01.07.2023 | 09:28
Se face lumina in cazul fetei ucise la Craiova Dezvaluirea colegilor despre Melis si criminal Nimic nu va mai fi la fel
Se face lumină în cazul fetei ucise la Craiova. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se face lumină în cazul lui Melis, fata ucisă la Craiova. Colegii vin cu dezvăluiri despre relația dintre Melis și criminalul său. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi și care ar fi fost legătura? Numeroase zvonuri au apărut în spațiul public după crima de la Grădina Botanică.

Adevărul despre relația fetele ucise la Craiova și criminalul

Melis este tânăra de doar 14 ani care a fost ucisă în Grădina Botanică. A susținut examenul la Evaluarea Națională 2023, urma să se pregătească pentru admiterea la liceu, însă nu avea să știe ce se va întâmpla în doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

Colegii de clasă ai lui Melis au decis să aducă niște clarificare cu privire la situația în care se afla tânăra. Aceștia au primit albumul de absolvire și se uită la pozele făcute împreună cu Melis chiar în Grădina Botanică.

Mai mult de atât, ei sunt revoltați de anumite informații apărute în spațiul public. Este vorba despre cele potrivit cărora criminalul ar fi fost iubitul lui Melis. În realitate, spun colegii ei de la Colegiul Național Velovan, tânăra nu a avut alt prieten înainte să-l cunoască pe Emi.

ADVERTISEMENT

Aceștia adaugă că ea stătea mai mult în casă, nu umbla după băieți și că nici nu se pune problema ca respectivul criminal să fi fost iubitul ei. De asemenea, colegii lui Melis fac un apel ca astfel de zvonuri să se oprească.

„Melis și Emi au început relația lor de prietenie în urmă cu foarte puțin timp. Melis obișnuia să stea mai mult în casă, nu era în niciun anturaj dubios, nu era nici satanistă pentru că îi plăcea să se îmbrace în negru și nici nu umbla după băieți, așa cum am văzut în multe comentarii, pe internet.

ADVERTISEMENT

Criminalul nu a fost iubitul ei. Vă rugăm, opriți speculațiile! Ne-a durut și ne doare când citim ce se scrie pe internet despre ea. Niște oameni care nu au cunoscut-o își dau cu părerea fără să se gândească la consecințe”, este mesajul transmis de colegii și prietenii Melisei.

Ce mai mare dorință a lui Melis nu va mai fi îndeplinită

Referitor la locul unde a avut loc crima, Grădina Botanică din Craiova, colegii tinerei spun că în general, mai toți merg în același loc. Este aproape de zona în care locuiesc și este normal ca Melis să fi ajuns acolo.

ADVERTISEMENT

Cei care au cunoscut-o spun că tânăra aștepta cu nerăbdare rezultatele la Evaluarea Națională, având în vedere stresul din ultima perioadă. Se pare însă că nimic nu va mai fi la fel de acum încolo, iar mulți sunt șocați.

”Aștepta, ca noi toți, rezultatul la Evaluarea Națională. Toți visam să avem o vară minunată pentru că am scăpat de stresul examenului și ne făceam tot felul de planuri. Acum, nimic nu va mai fi la fel. Suntem șocați, stăm împreună, fără ea, plângem și ne întrebăm de ce, de ce a omorât-o acel necunoscut”, au mai spus copiii.

Printre altele, apropiații tinerei au dezvăluit care era și cea mai mare dorință a sa. În anul 2021, Melis a participat la un curs de educație financiară. Aceasta și-a dorit să economisească bani, astfel încât la 18 ani să își îndeplinească visul de a călători în America.

Ea povestea la acel moment că a făcut un plan pentru bugetul ei pe care îl urmărește. Din păcate însă, visul ei nu a mai apucat să devină realitate. Acum, apropiații se pregătesc pentru înmormântare, care va avea loc sâmbătă, la ora 11.00.

ADVERTISEMENT