Fotbal intern

Se face transferul lui Grozav la Dinamo?! Anunțul făcut de un oficial al câinilor

28.09.2018 | 14:02
Se face transferul lui Grozav la Dinamo Anuntul facut de un oficial al cainilor
ADVERTISEMENT

Este oficial! Așa cum a anunțat și FANATIK.RO sunt șanse din ce în ce mai mari să se facă transferul lui Gicu Grozav la Dinamo! Secretarul general al câinilor, Bogdan Bălănescu este cel care a anunțat că șefii sunt la un pas să ajungă la o înțelegere cu jucătorul care s-a arătat încântat să evolueze, din nou, pentru Dinamo. Bălănescu a vorbit despre transferul lui Grozav la gruparea din Ştefan cel Mare și a precizat că mutarea a intrat în linie dreaptă. Câteva detalii mai sunt de pus la punct, conform lui Bălănescu

Gicu Grozav chiar ieri am vorbit cu el, i-am spus sa ramana la Zlatna să elimine FCSB-ul şi pe urmă să se urce în masină să vină. Vom vedea zilele aceastea, deocamdată azi avem un meci foarte important cu Sepsi, ne concentrăm pe acest joc şi vedem ce va urma. Se poate orice transfer. Mai sunt câteva amănunte de pus la punct. Şi el îşi doreşte să vină la Dinamo, şi Dinamo îşi doreşte să îl legitimeze, vom vedea!, a declarat Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT
Se face transferul lui Grozav la Dinamo! Gicu Grozav in meciul amical de fotbal dintre Romania si Suedia, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti 27 martie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Grozav a jucat de 27 de ori pentru echipa națională a României

Se face transferul lui Grozav la Dinamo!

Mai mult ca sigur,  înţelegerea între cele două părți va fi parafată după partida pe care Dinamo o dispută împotrivă celor de la Sepsi. Atacantul a mai evoluat și în trecut pentru Dinamo. În 2015 a semnat cu echipa din Ștefan cel Mare, venind sub formă de împrumut de la Terek Groznîi. 11 partide a bifat atunci vârful în tricoul roș albilor pentru care a și reușit să marcheze de trei ori.

Gicu Grozav a prins și 27 de meciuri sub tricolor și a înscris de cinci ori pentru echipa națională a României. Atacantul a început fotbalul mare la Unirea Alba Iulia, după care a trecut la Standard Liege. Formația belgiană l-a împrumutat la Universitatea Cluj, pentru ca Petrolul Ploiești să-l achiziționeze câteva luni mai târziu. Au urmat trecerea la Terek, scurtul popas în Ștefan cel Mare, apoi două echipe din Turcia, Karabukspor și Bursaspor.

ADVERTISEMENT

49 de goluri a marcat în întreaga carieră Gicu Grozav pentru echipele la care a evoluat