Sport

Se face transferul verii? Mino Raiola și Real Madrid ar fi bătut palma pentru Erling Haaland

Presa din Italia anunță că agentul lui Erling Haaland, Mino Raiola, și președintele Florentino Perez ar fi ajuns la un acord pentru transferul atacantului.
15.06.2021 | 12:08
Se face transferul verii Mino Raiola si Real Madrid ar fi batut palma pentru Erling Haaland
ADVERTISEMENT

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai planetei, iar Real Madrid ar putea fi viitoarea lui echipă.

Conform Sport Mediaset impresarul atacantului de 20 de ani, Mino Raiola, și președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, poartă în aceste zile ultimele discuții privind mutarea norvegianului pe ”Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT

Acord de principiu și suma pe care o va plăti Real Madrid Borussiei Dortmund

Sursa citată menționează că Florentino Perez, și agentul Mino Raiola ar fi ajuns deja la un acord de principiu pentru transferul fotbalistului la Real Madrid.

Peste 100 de milioane de euro ar urma să achite madrilenii celor de la Borussia Dortmund pentru transferul atacantului norvegian, care mai are contract cu gruparea din Bundesliga până în 2024.

ADVERTISEMENT

Conform contractului, anul viitor se va activa o clauză de reziliere în valoare de 75 de milioane de euro, dar Real Madrid încearcă să evite ofertele celorlalte cluburi interesate de serviciile nordicului și este dispusă să plătească peste 100 de milioane de euro încă din această vară.

Transferul lui Erling Haaland l-ar putea transforma pe nordic în cel mai bine plătit fotbalist din lume. Recunoscut pentru cerbicia cu care negociază contractele clienților lui, agentul Mino Raiola nu face nici un pas în spate în ceea ce-l privește pe Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la Mirror notează că impresarul italian și tatăl fotbalistului, Alf-Inge Haaland, i-au fixat un salariu de aproximativ 50 de milioane de euro anual.

Orice club va obține semnătura norvegianului de 20 de ani va trebui să achite și comisioane uriașe pentru agent și pentru tatăl fotbalistului. Conform presei din Italia, comisioanele incluse în tranzacție se ridică la 40 de milioane de euro, câte 20 pentru Mino Raiola, respectiv părintele atacantului.

ADVERTISEMENT

Carlo Anceloti mai vrea trei jucători la Real Madrid

Instalat recent în funcția de manager al clubului Real Madrid, italianul Carlo Ancelotti a anunțat conducerea de pe ”Santiago Bernabeu” că va reconstrui echipa în jurul a trei fotbaliști.

Primul pe lista lui Ancelotti este Gareth Bale, însă galezul este în conflict deschis cu șefii lui Real Madrid din cauză că nu acceptă o reducere salarială și nu este de acord nici cu rezilierea contractului.

Gareth Bale este cel mai bine plătit fotbalist din lotul ”los blancos”, cu 17 milioane de euro anual.

Ceilalți fotbaliști pe care Carlo Ancelotti i-a cerut președintelui Florentino Perez sunt atacantul lui Chelsea, Timo Werner, și mijlocașul central Houssem Aouar, de la Lyon.

ADVERTISEMENT