News

Se ia în considerare reintrarea în starea de urgență. Anunțul ministrului Violeta Alexandru

10.07.2020 | 19:40
Se ia în considerare reintrarea în starea de urgență. Anunțul ministrului Violeta Alexandru
Violeta Alexandru a anunțat noi măsuri pentru oamenii care au nevoie de asistență socială Suntem aici să sprijinim
ADVERTISEMENT

Violeta Alexandru a recunoscut că Guvernul Orban evaluează posibilitatea reintrării în starea de urgență.

Ministrul Muncii a dezvăluit că acest lucru se va întâmpla în clipa în care România va fi copleșită de numărul de noi infectări în 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Populația ar trebui să respecte regulile de distanțare socială și de protecție împotriva noului coronavirus pentru a evita reintrarea în starea de urgență, crede Alexandru.

Violeta Alexandru e pregătită ca România să reintre în starea de urgență

Trebuie să purtăm măşti, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităţilor. Unii dintre noi nu o fac.

ADVERTISEMENT

Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toţi şi dacă considerăm şi ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează şi cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă, a declarat ministrul, potrivit Agerpres.

România se află pe locul 18 în lume la numărul de noi cazuri raportate, lucru care îi îngrijorează pe specialiști. Țara noastră a raportat 592 de cazuri, cu 6.688 decât liderul acestui clasament, Mexic.

Pe locul secund se află Rusia, cu 6.635 de cazuri și India cu 3.319 cazuri. Brazilia, țara unde președintele nu crede în Covid-19 a înregistrat 3.160 de cazuri în ultimele 24 de ore, în timp ce Arabia Saudită ocupă locul 5 cu 3.159 de cazuri.

ADVERTISEMENT

Restul țărilor, în ordinea numărului de infectări, sunt Bangladesh (2.949 cazuri), Pakistan (2.751 cazuri), Iran (2.262 cazuri), SUA (2.060 cazuri), Oman (1.889 cazuri), Kazakhstan (1.726 cazuri), Indonezia (1.611 cazuri), Filipine (1.160 cazuri), Bolivia (1.129 cazuri), Ucraina (819 cazuri), Israel (806 cazuri) și Kuweit (740 cazuri).

Din păcate, țara noastră e lider când vine vorba de numărul de infectări din ultimele 24 de ore între țările din Uniunea Europeană. În aceste condiții, turiștii români au mari emoții în fiecare zi pentru că se pot trezi captivi în țările unde se află în vacanță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri