Life

Se împacă Andreea Bălan cu George Burcea? Fostul soț s-a dat singur de gol

29.07.2020 | 09:11
Se impaca Andreea Balan cu George Burcea Fostul sot sa dat singur de gol
ADVERTISEMENT

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că nimic nu trăda neînțelegerile dintre cei doi care au apărut undeva la finalul anului trecut, în martie dând în cele din urmă cărțile pe față.

Cântăreața și actorul s-au despărțit în termeni amiabili, dar într-un final lucrurile au degenerat și chiar au existat acuzații și jigniri în spațiul public. Îndrăgita artistă a anunțat că se va ajunge la tribunal pentru că-și dorește custodia exclusivă a fetelor lor.

ADVERTISEMENT

Între timp, frumoasa blondină și-a refăcut viața sentimentală, însă actorul a uimit printr-o postare făcută în mediul online. Într-o imagine se poate observa că fostul soț al artistei poartă în continuare verigheta de la nuntă, relatează spynews.ro.

George Burcea poartă în continuare verigheta. Semn de împăcare cu Andreea Bălan?

Să fie oare un semn că cei doi au revenit la gânduri mai bune? Oare George Burcea se gândește la cântăreață și regretă cele petrecute sau pur și simplu poartă verigheta de frumusețe? Răspunsul numai actorul îl cunoaște!

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă această întrebare își va găsi răspunsul prea curând, însă un lucru este cert: cuplul trebuie să ajungă la un numitor comun de dragul copiilor care au venit pe lume în timpul relației care a durat aproximativ 5 ani.

Actorul, partea lui de adevăr legat de divorțul de cântăreață

La scurt timp după declarațiile frumoasei artiste, actorul a ieșit la rampă. George Burcea și-a spus partea de adevăr menționând faptul că el este cel care a pus punct căsniciei cu Andreea Bălan. În plus, acesta a ținut să mai precizeze că nu a fost „filat” de poliție, ci vedeta a fost cea care l-a reclamat.

ADVERTISEMENT

„După o perioadă de 5 ani, am decis să pun capăt relației cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aș dori să le transmit următorul lucru: vedeți-vă de gunoiul din propria viață.

Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitătile profesionale), iar după ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii.

ADVERTISEMENT

Este cert faptul că fețitele mele suferă pentru că nu sunt acolo în fiecare zi, dar în același timp consider că ei, copiii, suferă mai mult dacă se dezvoltă într-o familie cu violență fizică sau psihică, cu țipete și frustrări din partea părinților”, a scris la un moment dat actorul pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT